Αποκτήστε τώρα τρία παιχνίδια για το PC σας εντελώς δωρεάν

Από το Epic Games Store
30 Ιουνίου 2022 18:05
Αποκτήστε τώρα τρία παιχνίδια για το PC σας εντελώς δωρεάν

Η Epic Games μόλις διέθεσε τα νέα παιχνίδια από την “Free Games” κατηγορία του Epic Games Store. Αυτό σημαίνει ότι από σήμερα, θα μπορείτε να εμπλουτίσετε τη ψηφιακή σας συλλογή, με νέους τίτλους, χωρίς κανένα κόστος. Μάλιστα, η εταιρία προσφέρει τρία διαφορετικά παιχνίδια γι’ αυτή την εβδομάδα και όχι δύο, όπως μας έχει συνηθίσει.

Το Geneforge 1: Mutagen είναι ένα fantasy RPG από την Spiderweb Software, το οποίο σάς καλεί να πάρετε τον έλεγχο μεταλλαγμένων τεράτων και να αλλάξετε τον κόσμο. Από την άλλη, ο 2ος τίτλος είναι το Hood: Outlaws & Legends της Sumo Digital, στο οποίο καλείστε να παίξετε σε έναν βίαιο και μεσαιωνικό κόσμο, με gangs και ληστείες, με PVP και PVE gameplay.

Τέλος, το 3ο παιχνίδι είναι το Iratus: Lord of the Dead, ένα turn-based tactical roguelike RPG που λαμβάνει χώρα σε ένα σκοτεινό σύμπαν, με κεντρικό χαρακτήρα έναν necromancer, που προσπαθεί να αφανίσει κάποια βασίλεια.


Αποκτήστε το Geneforge 1: Mutagen πατώντας εδώ.

Αποκτήστε το Hood: Outlaws & Legends πατώντας εδώ.

Αποκτήστε το Iratus: Lord of the Dead πατώντας εδώ.


Αξίζει να αναφερθεί, πως από τη στιγμή που θα κατεβάσετε τα παιχνίδια, θα τα έχετε για πάντα στον Epic Games λογαριασμό σας.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο unboxholics.com.