Redfall: Η Bethesda σάς καλωσορίζει σε ένα κόσμο γεμάτο βαμπίρ (ΒΙΝΤΕΟ)

“Welcome to Redfall” μάς λέει η Bethesda στο νέο trailer του τίτλου
30 Ιουνίου 2022 17:38
Redfall: Η Bethesda σάς καλωσορίζει σε ένα κόσμο γεμάτο βαμπίρ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Bethesda Softworks έδωσε στη δημοσιότητα το νέο trailer από το “Redfall”, στο οποίο μεταξύ άλλων μας καλωσορίζει στον κόσμο του. Έναν κόσμο, που όπως λέει η ίδια, φτιάχτηκε από τους δημιουργούς του εξαιρετικού Dishonored και του Prey.

Η πόλη του Redfall βρίσκεται υπό πολιορκία από μία λεγεώνα βρικολάκων, οι οποίοι έχουν αποκόψει το νησί από τον υπόλοιπό κόσμο. Παγιδευμένοι, λοιπόν, σε ένα νησί με λίγους επιζώντες, εσείς, ως παίκτες, θα πρέπει να επιλέξετε μέσα από ένα ρόστερ ηρώων, αυτόν που σας ταιριάζει, να δημιουργήσετε την τέλεια ομάδα από “βαμπίρ slayers” και να πάρετε πίσω το Redfall.

Λίγα λόγια για το Redfall:

Πρόκειται για μια open-world περιπέτεια με βαμπίρ, στην οποία μπορείτε να παίξετε μόνοι σας ή να καλέσετε τρεις ακόμη φίλους σας, να επιλέξετε ανάμεσα από τους Layla Ellison, Jacon Boyer, Remi de la Rosa και Devinder Crousley και να εκμεταλλευτείτε τις μοναδικές τους δυνατότητες για να επιβιώσετε.

Το Redfall θα κυκλοφορήσει το 2023 αποκλειστικά σε Xbox Series X|S και PC και θα έρθει από την πρώτη ημέρα στο Xbox Game Pass. Παρακολουθήστε το νέο trailer που παρουσιάζει μερικές πτυχές του τίτλου, μέσα από τον player που ακολουθεί.