NBA All World: Οι δημιουργοί του Pokémon GO ετοιμάζουν μπασκετικό παιχνίδι

Στο οποίο το NBA θα συναντήσει το metaverse
30 Ιουνίου 2022 16:41
NBA All World: Οι δημιουργοί του Pokémon GO ετοιμάζουν μπασκετικό παιχνίδι

Η Niantic, η ομάδα ανάπτυξης του mobile φαινομένου Pokémon GO, ανακοίνωσε το NBA All-World. Έχουμε να κάνουμε με ένα ακόμη παιχνίδι για smartphones, το οποίο ενσωματώνει gameplay στοιχεία που θα σηκώσουν τους παίκτες από τον καναπέ τους, με την κεντρική θεματολογία να περιστρέφεται φυσικά γύρω από το λατρεμένο άθλημα του μπάσκετ.

Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή της Niantic, στο NBA All World το «NBA lifestyle θα συναντήσει το metaverse του πραγματικού κόσμου». Όπως και με τα υπόλοιπα παιχνίδια της εταιρίας, ο χάρτης της περιοχής σας θα είναι γεμάτος με σημεία ενδιαφέροντος, μόνο που αντί για Pokémons θα είναι πράγματα που σχετίζονται με το μπάσκετ. Για παράδειγμα, το ψιλικατζίδικο του κάτω δρόμου μπορεί να είναι τοποθεσία για να αποκτήσετε stamina για τον παίκτη σας στο NBA, ενώ το κατάστημα αθλητικών ειδών στο κέντρο μπορεί να είναι το μέρος από όπου θα παραλάβετε το πιο πρόσφατο επώνυμο παπούτσι για τον παίκτη σας.

Παράλληλα, πέρα από αυτή την πτυχή της εμπειρίας που θα μοιάζει με το Pokémon GO, το NBA All-World θα περιλαμβάνει και άλλα στοιχεία, όπως για παράδειγμα ένα 1v1 mode που θα παίζετε μπάσκετ εναντίον άλλων παικτών, κάνοντας swipe στην οθόνη. Μάλιστα, οι παίκτες θα μπορούν να συλλέξουν και πραγματικούς αστέρες του NBA, αν τους συναντήσουν στον χάρτη και τους νικήσουν σε μια αναμέτρηση.

Το NBA All World αναμένεται να κυκλοφορήσει για iOS και Android και θα γίνει διαθέσιμο μαζί με την έναρξη της επόμενης σεζόν του NBA.