Αυτό το τεράστιο NERF μπαζούκα δίνει σάρκα και οστά σε ένα λατρεμένο όπλο του Destiny 2

Και κυκλοφορεί σύντομα
30 Ιουνίου 2022 14:24
Αυτό το τεράστιο NERF μπαζούκα δίνει σάρκα και οστά σε ένα λατρεμένο όπλο του Destiny 2

Η Bungie μόλις αποκάλυψε την τελική εμφάνιση του περίφημου Gjallarhorn rocket launcher του Destiny 2 ως NERF όπλο. Η συνεργασία των δύο εταιριών είχε πρωτοανακοινωθεί πέρυσι το Δεκέμβριο, αλλά μιας και η ημερομηνία κυκλοφορίας πλησιάζει, έχουμε πλέον τις πρώτες πραγματικής κλίμακας εικόνες.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το μπαζούκα θα είναι 1:1 κλίμακας, με μήκος που ξεπερνά τα 1.2 μέτρα. Βέβαια, σε αντίθεση με το παιχνίδι, δεν θα εκτοξεύει τεράστιες ρουκέτες από φελιζόλ, αλλά αντιθέτως θα πετά τρία Mega darts ταυτόχρονα. Ωστόσο, ο μηχανισμός του reload θα είναι ίδιος με αυτόν του παιχνιδιού και ακούγεται πολύ εντυπωσιακός.

Μιλώντας σχετικά, ο μηχανικός της NERF, Justin Saccone, επιβεβαίωσε πως ολόκληρο το επάνω περίβλημα του Blaster θα μετακινείται προς τα μπροστά, έπειτα θα φορτώνεται με ένα κέλυφος και μετά θα τραβιέται ξανά πίσω. Συνολικά, η εταιρία προσπάθησε να μιμηθεί το animation του παιχνιδιού, αλλά δυστυχώς δεν ανάρτησε κάποια εικόνα ή βίντεο για να παρουσιάσει αναλυτικότερα τη λειτουργία του μηχανισμού.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί πως το Gjallarhorn NERF θα κοστίζει $185 και για τις αρχικές προ-παραγγελίες οι παίκτες θα πρέπει να ξεκλειδώσουν το όπλο εντός του παιχνιδιού πριν τις 7 Ιουλίου, για να μπορέσουν να μπουν στην ψηφιακή ουρά αναμονής.

Tags: