Μεγάλο ορόσημο πωλήσεων για το Kingdom Come Deliverance

Και το στούντιο γιορτάζει με έναν διαγωνισμό για την κοινότητα
29 Ιουνίου 2022 21:27
Μεγάλο ορόσημο πωλήσεων για το Kingdom Come Deliverance

Η τσεχική ομάδα ανάπτυξης Warhorse Studios ανακοίνωσε πως το Kingdom Come Deliverance συνεχίζει μέχρι και σήμερα να προσελκύει νέους παίκτες και έτσι έφτασε ένα μεγάλο ορόσημο πωλήσεων. Αναλυτικότερα, ο σκληροπυρηνικός RPG τίτλος ξεπέρασε τις 5 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως, με το στούντιο να γιορτάζει το επίτευγμα διοργανώνοντας έναν διαγωνισμό στα social media.

Για την ιστορία, το παιχνίδι έκανε αρχικά το ντεμπούτο του τον Φεβρουάριο του 2018 για τα PS4, Xbox One και PC, ενώ η Saber Interactive έχει αναλάβει τη μεταφορά του και στο Nintendo Switch. Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, το project είχε ξεκινήσει ζητώντας τη βοήθεια του κοινού στο Kickstarter, από όπου και συγκέντρωσε περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ. Εν τέλει, το στούντιο συνεργάστηκε με την Deep Silver για το publishing, ενώ το 2019 εξαγοράστηκε από την Koch Media.

Όσον αφορά το παιχνίδι αυτό καθ΄ αυτό, η δράση του μας μεταφέρει στο 1403 και στο Βασίλειο της Βοημίας, γνωστό σήμερα ως Τσεχική Δημοκρατία. Ως παίκτες αναλαμβάνουμε το ρόλο του Henry, ενός κατά τα άλλα κοινού ανθρώπου, σε μια αποστολή εκδίκησης εναντίον εκείνων που σκότωσαν την οικογένειά του.

Για την ιστορία, το timeline των πωλήσεων του παιχνιδιού διαμορφώνεται μέχρι σήμερα ως εξής:

  • 500 χιλιάδες – 2 ημέρες
  • 1 εκατομμύριο – 2 εβδομάδες
  • 2 εκατομμύρια – 1 χρόνο
  • 3 εκατομμύρια – Ιούνιος του 2020
  • 4 εκατομμύρια – Νοέμβριος του 2021
  • 5 εκατομμύρια – Ιούνιος του 2022