PS Plus: Τα τρία δωρεάν παιχνίδια του Ιουλίου για PS4 και PS5  

Αποκαλύφθηκαν οι προτάσεις της Sony
29 Ιουνίου 2022 18:54
PS Plus: Τα τρία δωρεάν παιχνίδια του Ιουλίου για PS4 και PS5  

Πιστή στο καθιερωμένο της ραντεβού, η Sony μόλις αποκάλυψε τη λίστα των τίτλων που θα λάβουν οι συνδρομητές του PlayStation Plus μέσα στο δεύτερο μήνα του καλοκαιριού. Συγκεκριμένα, για τον Ιούλιο έχουμε όπως συνηθίζεται τρία δωρεάν παιχνίδια, τα οποία αφορούν και το PlayStation 4, αλλά και το PlayStation 5 και που θα μπορούν να τα απολαύσουν οι συνδρομητές όλων των βαθμίδων της υπηρεσίας, αφού αποτελούν προνόμιο του εισαγωγικού Essential πακέτου.

Αναλυτικότερα, οι κάτοχοι PS5 και PS4 θα μπορούν να παίξουν το Crash Bandicoot 4: It’s About Time. Πρόκειται για την ολοκαίνουργια περιπέτεια του Crash, της Coco και της παρέας τους, η οποία συνέχισε την platforming σειρά της Naughty Dog το 2020, δηλαδή μετά από περίπου 20 χρόνια. Μάλιστα, το σενάριο περιστρέφεται γύρω από το ταξίδι στο χρόνο, ενώ και το gameplay είχε εμπλουτιστεί με σχετικά στοιχεία.

Συγχρόνως, οι συνδρομητές του PlayStation Plus θα λάβουν και άλλα δύο παιχνίδια. Το πρώτο απ’ αυτά είναι το The Dark Pictures Anthology: Man of Medan για το PS4, το οποίο είναι το πρώτο κεφάλαιο της horror ανθολογίας των δημιουργών των Until Dawn και The Quarry. Τέλος, το μήνα κλείνει το Arcadegeddon, το οποίο είναι διαθέσιμο τόσο για το PS4 όσο και για το PS5. Πρόκειται για ένα co-op multiplayer shooter που συνδυάζει PvE και PvP στοιχεία.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι τίτλοι του PS4, δηλαδή το Man of Medan στην προκειμένη περίπτωση, είναι playable και στο PlayStation 5 μέσω του Backwards Compatibility χαρακτηριστικού της κονσόλας.

Αναλυτικά η λίστα του PS Plus για τον Ιούλιο του 2022:

  • Crash Bandicoot 4: It’s About Time | PS4/PS5
  • Τhe Dark Pictures Anthology: Man of Medan | PS4
  • Arcadegeddon | PS4/PS5