ΦΗΜΗ: Το PlayStation θα κάνει από στιγμή σε στιγμή ανακοίνωση για το God of War: Ragnarok

Θα μάθουμε άραγε την ημερομηνία κυκλοφορίας;
29 Ιουνίου 2022 13:36
ΦΗΜΗ: Το PlayStation θα κάνει από στιγμή σε στιγμή ανακοίνωση για το God of War: Ragnarok

Τις τελευταίες εβδομάδες οι φήμες για το God of War: Ragnarok έχουν φουντώσει για τα καλά. Συγκεκριμένα, το άκρως αναμενόμενο παιχνίδι της Sony Santa Monica αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2022, αλλά παρ’ όλα αυτά το PlayStation δεν έκανε καμία σχετική ανακοίνωση στο State of Play που μεταδόθηκε ζωντανά στις αρχές του Ιούνιου.

Κάπως έτσι οι εικασίες άρχισαν να οργιάζουν, με πολλούς να φοβούνται πως το παιχνίδι πρόκειται να καθυστερήσει ξανά, χάνοντας εν τέλει το 2022. Το τοπίο ήρθε να ξεκαθαρίσει κάπως ο Jason Schreier του Bloomberg, ο οποίος με ένα ειδικό του ρεπορτάζ τόνισε πρόσφατα πως το άκρως αναμενόμενο παιχνίδι θα κυκλοφορήσει κανονικά μέσα στο έτος που διανύουμε, σημειώνοντας συγχρόνως ότι μέσα στον Ιούνιο θα μάθουμε νεότερα. Ωστόσο, ο Ιούνιος φτάνει στο τέλος του και ακόμη το PlayStation δεν έχει ανακοινώσει κάτι, με τον κύκλο της φημολογίας και των εικασιών να συνεχίζεται.

Τώρα, ο πλέον γνωστός ρεπόρτερ Tom Henderson, καθώς και ο περίφημος Twitter χρήστης The Snitch, οι οποίοι ευθύνονται για αμέτρητες έγκυρες διαρροές κατά τη διάρκεια του Summer Game Fest, ήρθαν να επιβεβαιώσουν με τη σειρά τους πως πράγματι η Sony Santa Monica σκοπεύει να ανακοινώσει κάτι. Ο Henderson δε διευκρίνισε τι ακριβώς είναι αυτό το «κάτι», αλλά δήλωσε χαρακτηριστικά πως θα «δώσει ζωή» στους God of War fans. Τα σχετικά tweets των δύο leakers ακολουθούν παρακάτω:

Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, από στιγμή σε στιγμή μπορούμε να περιμένουμε μια ανακοίνωση σχετικά με το άκρως αναμενόμενο God of War: Ragnarok. Πιθανότατα σε λίγες ώρες από τώρα θα γνωρίζουμε την τελική ημερομηνία κυκλοφορίας του!

Για την ιστορία, το God of War: Ragnarok βρίσκεται υπό ανάπτυξη για τα PS4 και PS5 και αναμένεται να ολοκληρώσει το σκανδιναβικό saga της ιστορίας του Kratos. Σε περίπτωση που θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας, μπορείτε να παρακολουθήσετε ξανά το πρώτο trailer του παιχνιδιού πατώντας εδώ.