Gotham Knights: Ο Robin αναλαμβάνει δράση στο νέο trailer του Batman τίτλου

Το οποίο είναι γεμάτο δράση
28 Ιουνίου 2022 18:43
Gotham Knights: Ο Robin αναλαμβάνει δράση στο νέο trailer του Batman τίτλου

Πριν από μερικές ημέρες και συγκεκριμένα στο πλαίσιο του εναρκτήριου σόου του Summer Game Fest 2022, η Warner Bros. Interactive Entertainment έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα ειδικό trailer για το Gotham Knights, το οποίο εστίαζε σε έναν από τους τέσσερις playable χαρακτήρες, τον Nightwing. Τώρα, συνεχίζοντας τη συγκεκριμένη σειρά από trailers, η εταιρία δημοσίευσε ένα νέο βίντεο που αυτή τη φορά είναι αφιερωμένο στον Robin.

Σε αυτό βλέπουμε το δεξί χέρι του Batman να προσπαθεί να γίνει ο ήρωας που χρειάζεται η Gotham City, καλύπτοντας το κενό που άφησε ο μέντοράς του. Φυσικά, το trailer περιλαμβάνει και αρκετή δράση, παρουσιάζοντας μερικά από τα δυνατά σημεία του Robin. Συγκεκριμένα, βλέπουμε πόσο επιδέξιος είναι με το quarterstaff του, με το οποίο μπορεί μέχρι και να απομακρύνει σφαίρες, ενώ παίρνουμε και μια γεύση από τις stealth ικανότητές του.

Σε περίπτωση που χρειάζεστε ένα φρεσκάρισμα, το Gotham Knights αναπτύσσεται από τη Warner Bros Games Montréal, η οποία στο παρελθόν μάς είχε χαρίσει το Batman: Arkham Origins. Πρόκειται για ένα νέο παιχνίδι στο σύμπαν του Batman, στο οποίο αυτή τη φορά δεν αναλαμβάνουμε τον έλεγχο του Bruce Wayne, αλλά των συμμάχων του Nightwing, Batgirl, Robin και Red Hood. Μάλιστα, ο τίτλος έχει αναπτυχθεί με το co-op κατά νου και θα σας επιτρέπει να καθαρίσετε με παρέα την Gotham City.

Όπως έγινε πρόσφατα γνωστό, το Gotham Knights αναμένεται να κυκλοφορήσει στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, τα PS5 και τα Xbox Series X | S στις 25 Οκτωβρίου του 2022. Οι εκδόσεις των PS4 και Xbox One εν τέλει ακυρώθηκαν.

Δείτε το νέο βίντεο του παιχνιδιού μέσα από τον player που ακολουθεί.