Το Pac-Man World του PlayStation 1 έρχεται στο 2022 με νέο remake (ΒΙΝΤΕΟ)

Που καταφθάνει εντός του καλοκαιριού
28 Ιουνίου 2022 18:30
Το Pac-Man World του PlayStation 1 έρχεται στο 2022 με νέο remake (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά από 23 ολόκληρα χρόνια, το Pac-Man World της Namco επιστρέφει! Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του πρόσφατου Nintendo Direct Mini: Partner Showcase η Bandai Namco παρουσίασε το Pac-Man World Re-Pac, το οποίο χαρακτηρίζει ως μια εκσυγχρονισμένη, κλασσική εμπειρία.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η νέα αυτή έκδοση του τίτλου θα έχει ομαλότερο και πιο φυσικό gameplay, καθώς και βελτιωμένα γραφικά που θα αφήνουν στο παρελθόν την 4:3 απεικόνιση. Οι παίκτες που θα αποφασίσουν να επενδύσουν τον χρόνο τους στη νοσταλγική εμπειρία θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν το βασικό campaign μέσα από το Quest Mode ή να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους σε μια συλλογή από 3D λαβύρινθους στο Maze Mode. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως όσοι ολοκληρώσουν το Quest Mode θα ξεκλειδώσουν και ολόκληρο το αρχικό Pac-Man παιχνίδι.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί πως το Pac-Man World είχε κυκλοφορήσει αρχικά για το πρώτο PlayStation το μακρινό πλέον 1999. Στο παιχνίδι ο Pac-Man προσπαθεί να σώσει τους φίλους του, τους οποίους έχουν απαγάγει τα φαντάσματα, κρατώντας τους στο Ghost Island. Συνολικά, η περιπέτεια περιλαμβάνει έξι κόσμους και σε αντίθεση με το αρχικό παιχνίδι που ήταν σχετικά απλό, πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο 3D platformer, με τον Pac-Man να μπορεί να επιτεθεί, να κάνει άλματα και να εκτελέσει διάφορες ακόμη κινήσεις.

Το Pac-Man World Re-Pac αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 26 Αυγούστου για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, PC (μέσω Steam) και Nintendo Switch. Δείτε το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση του remake μέσα από τον player που ακολουθεί παρακάτω.