Το νέο gameplay trailer του Sonic Frontiers έχει κάτι από τα παλιά

Επιστροφή στο Green Hill Zone
28 Ιουνίου 2022 18:02
Το νέο gameplay trailer του Sonic Frontiers έχει κάτι από τα παλιά

To Sonic Frontiers είναι το ολοκαίνουργιο κεφάλαιο της ιστορικής σειράς της SEGA και υπόσχεται μια Sonic εμπειρία που όμοιά της δεν έχουμε βιώσει ξανά, με δράση υψηλής ταχύτητας σε ένα εντελώς ανοιχτό περιβάλλον. Έτσι, όλα τα trailers και τα πλάνα που έχουμε δει μέχρι στιγμής εστίαζαν σε αυτή ακριβώς την πτυχή, παρουσιάζοντας για παράδειγμα την εξερεύνηση και το combat στο open-world.

Τώρα, κατά τη διάρκεια του πρόσφατου Nintendo Direct Mini: Partner Showcase, η SEGA αποφάσισε να δείξει κάτι εντελώς διαφορετικό, αλλά και οικείο συγχρόνως. Συγκεκριμένα, μας χάρισε μια κλεφτή ματιά στα γραμμικά επίπεδα του Frontiers, στα οποία οι παίκτες θα έχουν πρόσβαση μέσα από τοτέμ που θα βρίσκονται διάσπαρτα στον ανοιχτό κόσμο, στέλνοντας τον Sonic στο Cyber Space. Μεταξύ άλλων, λοιπόν, θα υπάρχουν επίπεδα όπως μια μοντέρνα πόλη ή το νοσταλγικό Green Hill Zone!

Για να δείτε πως ακριβώς θα λειτουργεί αυτή η πτυχή της εμπειρίας μπορείτε να παρακολουθήσετε το νέο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί παρακάτω.

Να σας υπενθυμίσουμε πως μέχρι στιγμής η συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού παραμένει άγνωστη, αφού το μόνο που γνωρίζουμε επίσημα είναι πως θα έρθει κάποια στιγμή εντός του 2022 για τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Switch και PC.

Για την ιστορία, η SEGA είχε δηλώσει πως θέλει το παιχνίδι να θριαμβεύσει στα reviews, συγκεντρώνοντας υψηλές βαθμολογίες.