ΕΠΙΣΗΜΟ: Τα λατρεμένα Persona παιχνίδια έρχονται και στο Nintendo Switch!

Ξεκινώντας με το πέμπτο κεφάλαιο της σειράς
28 Ιουνίου 2022 16:39
ΕΠΙΣΗΜΟ: Τα λατρεμένα Persona παιχνίδια έρχονται και στο Nintendo Switch!

Έχουν περάσει μερικές ημέρες από τη μεγάλη ανακοίνωση πως τα παιχνίδια της λατρεμένης JRPG σειράς Persona θα έρθουν στις Xbox κονσόλες. Έτσι, μετά το Xbox & Bethesda Games Showcase 2022, η ATLUS δανείστηκε και λίγο χρόνο από το πρόσφατο Nintendo Direct Mini: Partner Showcase για μια αντίστοιχη αποκάλυψη.

Συγκεκριμένα, έγινε γνωστό πως τα Persona 5 Royal, Persona 4 Golden και Persona 3 Portable θα έρθουν και στο Nintendo Switch. Η αρχή θα γίνει με το πέμπτο κεφάλαιο της σειράς, το οποίο είναι προγραμματισμένο να καταφθάσει στην υβριδική κονσόλα στις 21 Οκτωβρίου.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί πως πέρα από τα Switch και Xbox, η ATLUS ανακοίνωσε συγχρόνως μέσα από τα δικά της κανάλια επικοινωνίας πως σκοπεύει να διαθέσει τα Persona 5 Royal, Persona 4 Golden και Persona 3 Portable σε όλες τις μοντέρνες πλατφόρμες, κυκλοφορώντας τα δηλαδή στα Xbox Game Pass, Xbox Series X|S, Xbox One, Windows PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Steam και Nintendo Switch!  

Αυτό σημαίνει για παράδειγμα πως και οι κάτοχοι οικιακών PlayStation κονσολών θα μπορέσουν να απολαύσουν το Persona 3 Portable του PSP, η μεταφορά του οποίου μέχρι πρότινος είχε ανακοινωθεί μόνο για τα Xbox.

Ακολουθεί το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση.