Προ των πυλών η παρουσίαση του Skate 4 και του νέου Need for Speed;

Τα πλάνα της εταιρίας αποκαλύπτονται
27 Ιουνίου 2022 18:37
Προ των πυλών η παρουσίαση του Skate 4 και του νέου Need for Speed;

Συνεχίζοντας το καλοκαιρινό του σερί, ο πλέον γνωστός leaker Tom Henderson έρχεται να αποκαλύψει μερικές νέες πληροφορίες για τα μελλοντικά σχέδια της EA. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το νέο του ρεπορτάζ, το οποίο αναρτήθηκε στο μέσο Exputer, η εταιρία σκοπεύει να παρουσιάσει διάφορα επερχόμενα παιχνίδια της μέσα στον Ιούλιο.

Αναλυτικότερα, στο δεύτερο μήνα του καλοκαιριού, η Electronic Arts αναμένεται να παρουσιάσει τόσο το πολύαναμενόμενο Skate, όσο και το νέο κεφάλαιο της λατρεμένης σειράς Need for Speed. Συγχρόνως, στο ίδιο χρονικό πλαίσιο αναμένεται να παρουσιαστεί και το FIFA 23, το τελευταίο ετήσιο κεφάλαιο της ποδοσφαιρικής σειράς που θα έρχεται με αυτό το όνομα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Henderson η εταιρία δε φαίνεται πως έχει προγραμματίσει κάποιο event, αφού φέτος δεν πραγματοποίησε κάποιο EA Play τον Ιούνιο. Αντιθέτως, το κάθε παιχνίδι αναμένεται να παρουσιαστεί ξεχωριστά, με τις ανακοινώσεις των FIFA και Need for Speed να έχουν δρομολογηθεί για το δεύτερο μισό του μήνα.

Περνώντας τώρα στα παιχνίδι αυτά καθ’ αυτά, η EA αναμένεται να δείξει επιτέλους gameplay πλάνα από το νέο Skate, για το οποίο αυτή την περίοδο γίνεται εντατικό playtesting. Η ανάπτυξή του ακούγεται πως είναι σε πιο προχωρημένο στάδιο απ’ ό,τι πιστεύουν πολλοί.

Όσον αφορά το νέο Need for Speed, φημολογείται πως το νέο κεφάλαιο θα είναι κάπως διαφορετικό, συνδυάζοντας φωτορεαλιστικά γραφικά με anime στοιχεία. Ένα από τα μεγάλα χαρακτηριστικά του θα είναι τα Meetups, τα οποία θα επιτρέπουν στους παίκτες να συναντηθούν σε διάφορα σημεία του χάρτη και να αρχίσουν μαζί αγώνες. Ο Henderson επισημαίνει ότι το παιχνίδι ενδέχεται να ονομάζεται “Need for Speed: Unbound”.

Φυσικά, όλα τα παραπάνω παραμένουν απλά φήμες, οπότε σας προτείνουμε να τα λάβετε υπόψη με επιφύλαξη. Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με τα πλάνα της EA μπορείτε να μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.