O streamer Ibai έσπασε το ρεκόρ ταυτόχρονων θεατών του Twitch

Ο Ισπανός streamer λύγισε την διάσημη πλατφόρμα livestreaming με τα νούμερά του
27 Ιουνίου 2022 15:20
O streamer Ibai έσπασε το ρεκόρ ταυτόχρονων θεατών του Twitch

Το ρεκόρ ταυτόχρονων θεατών σε ένα livestream στο Twitch έσπασε ο Ισπανός streamer "Ibai" κατά κόσμον Ibai Llanos Garatea. Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του Twitch ανακοινώθηκε πως ο "Ibai" έσπασε το ρεκόρ με πάνω από 3.3 εκατ. ταυτόχρονους θεατές, κατά τη διάρκεια του event  "La Velada Del Año II"

Μετά την επιτυχία που σημείωσε το εν λόγω event του, μπήκε στην κορυφαία πεντάδα του Twitch με τους περισσότερους followers. Συγκεκριμένα κέρδισε 400.000 επιπλέον followers και τον έφερε συνολικά στα 11 εκατ. followers την ώρα που ο Ninja παραμένει πρώτος στην κορυφή με 18 εκατ. followers

Φαίνεται πως τα ισπανόφωνα streams έχουν μεγάλη απήχηση στην πλατφόρμα, καθώς αυτό ήταν το δεύτερο τέτοιου είδους event που διοργάνωσε ο Ibai. Το πρώτο La Velada Del Año είχε σημειώσει 1.5 εκατομμύρια ταυτόχρονους θεατές. 

Για όσους δε γνωρίζουν ο Ibai έγινε γνωστός από τον σχολιασμό eSports αναμετρήσεων, ενώ έχει πάρει συνεντεύξεις από τεράστια αστέρια του ποδοσφαίρου όπως οι Sergio Ramos, Andres Iniesta, Ronaldinho και Aguero μεταξύ άλλων.