Fan κάνει remake το θρυλικό The Simpsons: Hit and Run και δείχνει εντυπωσιακό (ΒΙΝΤΕΟ)

Αλλά δε θα κυκλοφορήσει ποτέ
26 Ιουνίου 2022 10:15
Fan κάνει remake το θρυλικό The Simpsons: Hit and Run και δείχνει εντυπωσιακό (ΒΙΝΤΕΟ)

Το 2003 κυκλοφόρησε το sandbox/action-adventure παιχνίδι, The Simpsons: Hit & Run, το οποίο ακόμη και σήμερα θεωρείται από τους fans, το καλύτερο βιντεοπαιχνίδι του franchise. Τον τίτλο είχε αναλάβει τότε η Radical Entertainment, με συγγραφείς τους Matt Selman, Tim Long και Matt Warburton και ήταν ουσιαστικά ένας τίτλος με άρωμα GTA.

Δεδομένων των τεχνικών περιορισμών εκείνη την εποχή, το Springfield χωριζόταν σε διάφορα επίπεδα, το καθένα με τον δικό του αφηγηματικό σκοπό και playable χαρακτήρα από την οικογένεια των Simpsons. Παρόλο που πολλοί fans ζητούσαν ένα remake ή remaster για το παιχνίδι όλα αυτά τα χρόνια, φαίνεται πως ένας developer-φανατικός της σειράς πρόκειται να κάνει αυτό το όνειρο πραγματικότητα…στο περίπου.

Συγκεκριμένα, ο YouTuber με την ονομασία, reubs, φτιάχνει από την αρχή το The Simpsons: Hit and Run με remastered γραφικά και με ενιαίο ανοιχτό κόσμο, κάτι που σημαίνει ότι το παιχνίδι αυτό δε θα χωρίζεται σε «επίπεδα» όπως το αρχικό και θα προσθέσει ακόμα και multiplayer χαρακτηριστικά.

Πρόκειται για ένα αρκετά φιλόδοξο project και μπορείτε και εσείς να δείτε τι δουλειά που ρίχνει μέσα από το πρώτο επεισόδιο που ανέβασε στο κανάλι του. Σε αυτό, αναλύει το τι ακριβώς κάνει και φυσικά, έγινε viral, μιας και μετράει ήδη πάνω από μισό εκατομμύριο προβολές.

Τα άσχημα νέα είναι, όμως, ότι ο reubs δήλωσε πως αυτό το project γίνεται για ψυχαγωγικούς σκοπούς και δεν πρόκειται ποτέ να το κυκλοφορήσει. Όπως είναι λογικό, δε θέλει να ρισκάρει μιας και τα δικαιώματα των Simpsons είναι της Fox/Disney.

Ωστόσο, μπορείτε να παρακολουθήσετε τη δουλειά του από αυτό το project μέσα από το κανάλι του στο YouTube.

Tags: