Το επόμενο παιχνίδι της FromSoftware είναι στα «τελικά στάδια ανάπτυξης»

Νέες δηλώσεις από τον Hidetaka Miyazaki
24 Ιουνίου 2022 20:32
Το επόμενο παιχνίδι της FromSoftware είναι στα «τελικά στάδια ανάπτυξης»

Ο λατρεμένος director των Elden Ring και Dark Souls, Hidetaka Miyazaki, παραχώρησε μια νέα συνέντευξη στο ιαπωνικό μέσο 4Gamer, στο πλαίσιο της οποίας αποκάλυψε πως το επόμενο παιχνίδι της FromSoftware είναι στα «τελικά στάδια ανάπτυξης».

Συγκεκριμένα, ο Miyazaki κλήθηκε να διευκρινίσει τι ακριβώς εννοούσε με ένα προηγούμενο σχόλιο που είχε κάνει σε μια συνέντευξή του το 2018, αναφέροντας πως η ομάδα έχει πολλαπλά παιχνίδια υπό ανάπτυξη. Αναλυτικότερα, τότε είχε επισημάνει πως το στούντιο εργάζεται από το 2016 σε «τρεισήμισι παιχνίδια». Το μισό ήταν ο VR τίτλος Déraciné, το άλλο ένα ήταν το Sekiro: Shadows Die Twice, ενώ τα υπόλοιπα δυο ήταν projects για τα οποία δε γνωρίζαμε κάτι το 2018.

Εν τέλει, το Elden Ring ήρθε να συμπληρώσει την -σχεδόν- τετράδα, με το άλλο project να παραμένει μέχρι και σήμερα μυστήριο. Έτσι, το 4Gamer ήθελε να μάθει αν αυτό το παιχνίδι ακυρώθηκε ή αν οι developers της FromSoftware εξακολουθούν να αφιερώνουν χρόνο. Ο Miyazaki, λοιπόν, επιβεβαίωσε:

Ναι είναι ακόμη καθ’ οδόν. Είμαστε στα τελευταία στάδια της ανάπτυξης.

Όπως φαίνεται, λοιπόν, η τρομερά παραγωγική ιαπωνική ομάδα πρόκειται σύντομα να κυκλοφορήσει ένα ακόμη παιχνίδι, το οποίο βρίσκεται υπό ανάπτυξη από το 2016. Αυτό σημαίνει πως το project μετρά ήδη έξι χρόνια development χρόνου και έτσι δεν αποκλείεται να αποκαλυφθεί στο άμεσο μέλλον.

Για την ιστορία, υπάρχουν φήμες πως το εν λόγω παιχνίδι είναι το Armored Core 6, το οποίο είχε αναφέρει η ίδια η FromSoftware σε μια δημοσιοποίηση που πραγματοποίησε νωρίτερα μέσα στο 2022.