Δε θα μπορείτε να παίξετε το αρχικό Overwatch όταν κυκλοφορήσει το Overwatch 2

Ο game director του παιχνιδιού μιλάει για το sequel
24 Ιουνίου 2022 16:35
Δε θα μπορείτε να παίξετε το αρχικό Overwatch όταν κυκλοφορήσει το Overwatch 2

Όπως έγινε γνωστό, το Overwatch 2 πρόκειται να αντικαταστήσει το αρχικό παιχνίδι, όταν αυτό κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο. Ουσιαστικά, οι κάτοχοι του Overwatch 1 θα κατεβάσουν ένα μεγάλο patch και μόλις γίνει η εγκατάσταση, θα διαπιστώσουν ότι το παιχνίδι έχει μετατραπεί στο sequel.

Φυσικά, αυτό το patch, θα φέρει και όλες τις νέες αλλαγές που έχει ήδη ανακοινώσει η Blizzard, όπως τα 5v5 ματσάκια, αλλαγές στις ισορροπίες των χαρακτήρων και πολλά άλλα. Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, πως μιλάμε για το PvP του Overwatch 2, μιας και το PvE θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2023.

Όλα αυτά τα νέα ήρθαν μέσα από ένα Q&A που έγινε στο Reddit, με τον Game Director, Aaron Keller, ο οποίος υπενθύμισε στους fans πως ο τίτλος θα καταφθάσει στις 4 Οκτωβρίου, ως Early Access.

Χρησιμοποιούμε τον όρο Early Access για να υποδείξουμε ότι αυτή είναι μόνο η αρχή πολλών νέων πραγμάτων που έρχονται στο παιχνίδι. Ξεκινάμε με νέους ήρωες, χάρτες και δυνατότητες, αλλά υπάρχει ακόμη περισσότερο περιεχόμενο που θα έρχεται ανά season, κάθε 9 εβδομάδες.

Η πρώτη σεζόν θα περιλαμβάνει δύο νέους χαρακτήρες, τους Sojourn και Junker Queen, καθώς και ένα νέο χάρτη. Επιπλέον, μεγαλύτερα κομμάτια του παιχνιδιού που ήταν πάντα μέρος του οράματος της εταιρίας, θα κυκλοφορήσουν στο παιχνίδι ως μέρος του live-service, συμπεριλαμβανομένου του PvE, την επόμενη χρονιά.

Tο παιχνίδι θα υποστηρίζει κανονικά cross-platform play, καθώς και cross-platform progression, κάτι που σημαίνει ότι θα μπορείτε να παίξετε με το προσωπικό σας account, από όποια πλατφόρμα εσείς επιθυμείτε.

Όπως καταλάβατε, αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα, αν κάποιος θέλει να παίξει το αρχικό Overwatch παιχνίδι, να μην μπορεί, από τις 4 Οκτωβρίου και μετά. Φυσικά, αυτές οι δηλώσεις έχουν φέρει ήδη κάποιες αντιδράσεις από τους παίκτες.

Το Overwatch 2 θα κυκλοφορήσει στις 4 Οκτωβρίου για PC και κονσόλες ως early access.