Δείτε βίντεο από το ακυρωμένο Scarface 2 παιχνίδι

Βρισκόταν στα σκαριά από την Radical Entertainment
24 Ιουνίου 2022 14:52
Δείτε βίντεο από το ακυρωμένο Scarface 2 παιχνίδι

Τον περασμένο Μάιο σάς είχαμε ενημερώσει με μία είδηση ότι η Radical Entertainment είχε κάποια στιγμή στα σκαριά το Scarface 2 παιχνίδι, αλλά τελικά ακυρώθηκε. Μάλιστα, τότε, είχαμε δει και τις πρώτες εικόνες του παιχνιδιού, το οποίο θα λάμβανε χώρα στο Las Vegas. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, η συγκεκριμένη εταιρία είναι υπεύθυνη και για το γνωστό Scarface: The World Is Yours, που κυκλοφόρησε το 2006.

Τα νέα πλάνα φέρνει στη δημοσιότητα για άλλη μια φορά το YouTube κανάλι “Mafia Game Videos” και δείχνει πως έτρεχε ο τίτλος τότε, στην εποχή του PS3/Xbox 360 και φυσικά, τον Tony Montana, να σκοτώνει «κόσμο και κοσμάκι». Μάλιστα, μάθαμε πως ο τίτλος θα είχε την ονομασία Scarface: Empires.

Για την ιστορία, η Radical Entertainment είχε απολύσει αρκετό προσωπικό της πριν από χρόνια και πολλοί από αυτούς έπιασαν δουλειά στην Activision. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα πολλά projects που ήταν στα σκαριά να ακυρωθούν, όπως ακριβώς συνέβη και με το Scarface 2.

Το Scarface: The World if Yours έκανε το ντεμπούτο του στο PlayStation 2, στο Xbox και στο PC το 2006, αλλά δεν ήταν ακριβώς sequel της θρυλικής ταινίας του 1983 με τον Al Pacino, αλλά αντ’ αυτού, το παιχνίδι έκανε κάποιες αλλαγές που άλλαξε το τέλος της ταινίας, με αποτέλεσμα ο Tony Montana θα επιζήσει και να ξεκινάει ένα ταξίδι για εκδίκηση.

Tags: