GTA 6: Νέα φήμη αποκαλύπτει στοιχεία για το story και το που θα εκτυλίσσεται

Άλλη μια διαρροή ίσως να δίνει μια γεύση από το τι ετοιμάζει η Rockstar Games
22 Ιουνίου 2022 20:49
GTA 6: Νέα φήμη αποκαλύπτει στοιχεία για το story και το που θα εκτυλίσσεται

Αν και τίποτα πέραν της αρχικής ανακοίνωσης της Rockstar Games δεν είναι γνωστό για το Grand Theft Auto 6, αυτό δεν εμποδίζει τις φήμες και τους leakers να διαδίδουν πληροφορίες για αυτό. 

Σε ένα νέο leak που μεταφέρει ο γνωστός insider της Rockstar Games ονόματι @Matheusvictorb, γίνεται λόγος για την πλοκή, τους χαρακτήρες και του θα εκτυλίσσεται το άκρως αναμενόμενο GTA 6. 

Σύμφωνα με τον εν λόγω insider η ιστορία του θα ακολουθεί δυο δίδυμων αδερφών, μετά την δολοφονία των γονιών τους από τα χέρια του Καρτέλ -επομένως θα έχουμε να κάνουμε με πρωταγωνιστικό δίδυμο χαρακτήρων αντί για τρίδυμο όπως είχαμε στο GTA V. Ξεκινώντας έτσι το μονοπάτι τους προς την εκδίκηση, η δίδυμη αδερφή θα γίνει μια αδίστακτη εκτελέστρια για το καρτέλ, ενώ ο δίδυμος αδερφός της θα δουλεύει με την ομοσπονδιακή κυβέρνηση. 

 

Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο -εάν εφόσον αληθεύει- είναι πως ο open-world χάρτης του GTA 6 θα είναι τρομακτικά τεράστιος και θα περιλαμβάνει την Κούβα, την Κολομβία, την Carcer City αλλά και την πασίγνωστη στο lore του franchise, Vice City, σε μοντέρνο σκηνικό. 

Τέλος το ίδιο leak που μετέδωσε επίσης το Xfire, αναφέρει ότι το GTA 6 θα κυκλοφορήσει το 2024, πληροφορία που προφανώς παραμένει ανεπιβεβαίωτη, επομένως λάβετε όλα τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη.