Παράθυρο κυκλοφορίας για το Dragonflight expansion του World of Warcraft (ΦΩΤΟ)

Τελικά θα κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά
22 Ιουνίου 2022 08:41
Παράθυρο κυκλοφορίας για το Dragonflight expansion του World of Warcraft (ΦΩΤΟ)

Άνοιξαν οι προπαραγγελίες του Dragonflight expansion του World of Warcraft. Ναι, χωρίς καμία προειδοποίηση, η Blizzard άνοιξε τα pre-orders του νέου πακέτου επέκτασης, το οποίο μάλιστα θα γίνει διαθέσιμο πριν το τέλος του 2022.

Το νέο expansion του WoW θα έρθει σε διαφορετικές εκδόσεις και τιμές, με την βασική έκδοση να κοστίζει €49,99, την Heroic έκδοση €69,99 και την Epic έκδοση €89,99. Μάλιστα, θα υπάρξει και μία φυσική έκδοση, Collector’s edition, η οποία θα περιλαμβάνει όλα τα ψηφιακά καλούδια της “Epic edition” και θα κοστίζει $130.

Η βασική έκδοση έρχεται με ένα in-game pet, ενώ οι άλλες εκδόσεις περιλαμβάνουν level boosts, 30 μέρες game time, ένα αποκλειστικό mount και διάφορα cosmetics. Όπως λέει η Blizzard το expansion «θα κυκλοφορήσει πριν από τις 31 Δεκεμβρίου 2022», χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει το πότε ακριβώς.

Μπορεί να μην έγινε γνωστή η ημερομηνία, αλλά τα νέα είναι ευχάριστα για τους fans, καθώς οι περισσότεροι πίστευαν ότι δεν πρόκειται να παίξουν το νέο expansion μέσα στη χρονιά.

Δείτε όλα τα καλούδια παρακάτω:

Μερικές πληροφορίες για το νέο expansion του WoW:

Η νέα περιοχή θα χωρίζεται σε πέντε ζώνες και θα φέρει στο προσκήνιο τους Dracthyr. Πρόκειται για ένα νέο πλήρως playable race δράκων, οι οποίοι μπορούν να πάρουν ανθρωποειδής μορφή. Φυσικά, οι Dracthyr χαρακτήρες θα μπορούν να μπουν είτε στο Alliance είτε στο Horde, όντας μάλιστα το μοναδικό race που θα έχει πρόσβαση στο ολοκαίνουργιο Evoker class, το οποίο είναι μια ακόμη από τις νέες προσθήκες του expansion. Ως Evokers, οι παίκτες θα μπορούν να ειδικευτούν στο healing των συμμάχων τους ή στις μάχες ως mid-range damage dealers.

Φυσικά, το Dragonflight φέρνει, όπως προδίδει και το όνομά του, το Dragonriding. Συγκεκριμένα, οι παίκτες θα μπορούν να καβαλήσουν δράκους, με την δραστηριότητα να διαφέρει σημαντικά από τα απλά flying mounts που υπάρχουν στο παιχνίδι από την εποχή του Burning Crusade. Όπως επισημαίνουν οι developers της Blizzards, οι δράκοι θα είναι πιο δυναμικοί και θα μπορούν να κάνουν ειδικές κινήσεις στον αέρα, όπως για παράδειγμα απότομες βουτιές για να χάσουν ραγδαία ύψος.

Το expansion θα φέρει και διάφορες quality of life βελτιώσεις. Η πιο αξιοσημείωτη είναι το φρεσκαρισμένο user interface, το οποίο οι παίκτες θα μπορούν να προσαρμόσουν στα μέτρα τους, ενώ σημαντικές είναι και οι αλλαγές που έχουν γίνει στους crafting μηχανισμούς και το νέο talent σύστημα.

Φυσικά εμείς θα σας ενημερώσουμε με νέα είδηση όταν αποκαλυφθεί η ημερομηνία του νέου expansion.