Αποκτήστε τώρα ένα θρυλικό sci-fi παιχνίδι εντελώς δωρεάν

Για περιορισμένο χρονικό διάστημα
21 Ιουνίου 2022 09:08
Αποκτήστε τώρα ένα θρυλικό sci-fi παιχνίδι εντελώς δωρεάν

Οι καλοκαιρινές εκπτώσεις στο GOG συνεχίζονται με εκατοντάδες παιχνίδια σε μειωμένες τιμές, αλλά και με δωράκια για τους gamers από την πλατφόρμα. Συγκεκριμένα, η εταιρία προσφέρει αυτή τη στιγμή ένα θρυλικό sci-fi παιχνίδι για το PC σας, εντελώς δωρεάν, αλλά πρέπει να βιαστείτε γιατί θα τελειώσει σε δύο ημέρες.

Ο λόγος γίνεται για το Flashback, που αν είστε παλιοί PC gamers σίγουρα θα το θυμάστε. Πρόκειται για ένα ρετρό παιχνίδι επιστημονικής φαντασίας, το οποίο κυκλοφόρησε το 1992, γνώρισε τεράστια επιτυχία με 2,2 εκατομμύρια πωλήσεις και πλέον μπορείτε να το απολαύσετε χωρίς κανένα κόστος. Μάλιστα, αυτή η έκδοση του τίτλου υποστηρίζει cloud saves, achievements, καθώς και υποστήριξη για χειριστήριο, αν σας βολεύει καλύτερα.

Αποκτήστε το Flashback πατώντας εδώ.

Για να το κάνετε δικό σας πρέπει να δημιουργήσετε λογαριασμό στο gog.com ή να συνδεθείτε μέσω του Facebook σας και να σκρολάρετε κάτω στη σχετική σελίδα μέχρι να δείτε το εν λόγω banner που θα σας προτρέπει να το κατεβάσετε. Για περισσότερα δωρεάν παιχνίδια παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.