Το Sonic Origins θα έχει υπερβολικά πολλά modes για κάθε γούστο (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τα όλα στο νέο trailer
20 Ιουνίου 2022 13:43
Το Sonic Origins θα έχει υπερβολικά πολλά modes για κάθε γούστο (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Sega ετοιμάζεται για την κυκλοφορία του Sonic Origins και γι’ αυτό το λόγο έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα ολοκαίνουργιο trailer. Αυτό το βίντεο επικεντρώνεται κυρίως στα διάφορα νέα modes που έχει ο τίτλος και όπως λέει η εταιρία, είναι πάρα πολλά.

Sonic Speed Strats! Κάντε μια βαθιά βουτιά στο Sonic Origins και μάθετε τα πάντα για τις νέες λειτουργίες και τις προσθήκες σε αυτήν την ανανεωμένη συλλογή. Έχουμε το Anniversary Mode που φέρνει βελτιωμένα widescreen γραφικά, έχουμε το Classic Mode που επιτρέπει να παίξετε σε 4:3 με λιγότερες ζωές, έχουμε το Museum Mode με υλικό που δεν έχετε ξανά δει, το Mirror Mode, το Mission Mode, το Boss Rush Mode και φυσικά το Story Mode.

To Sonic Origins έρχεται με αφορμή την επέτειο 30 χρόνων της σειράς και προσκαλεί τους παίκτες να βιώσουν ξανά τα πρώτα παιχνίδια της. Συγκεκριμένα, περιλαμβάνει τα Sonic the Hedgehog, Sonic the Hedgehog 2, Sonic the Hedgehog 3 & Knuckles και Sonic the Hedgehog CD.

Σύμφωνα με παλιότερες δηλώσεις της Sega, όλα τα παιχνίδια της συλλογής έχουν πλήρως remastered gameplay, δένουν καλύτερα χάρη σε ολοκαίνουργια animations, ενώ έχουν προστεθεί και νέα χαρακτηριστικά. 

Το Sonic Origins θα κυκλοφορήσει για τα PlayStation5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One και PC στις 23 Ιουνίου 2022. Δείτε το νέο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.