Fans έκαναν το Super Mario Odyssey multiplayer παιχνίδι για 10 παίκτες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κάνοντας την εξερεύνηση χαοτικά διασκεδαστική
20 Ιουνίου 2022 11:17
Fans έκαναν το Super Mario Odyssey multiplayer παιχνίδι για 10 παίκτες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια ομάδα από λάτρεις του Super Mario Odyssey αποφάσισε να αναβαθμίσει τον τίτλο, ο οποίος τυπικά υποστηρίζει co-op μόνο για δύο παίκτες, με τον έναν να ελέγχει τον Mario και τον άλλο το καπέλο του. Συγκεκριμένα, οι modders του γκρουπ CraftyBoss έφτιαξαν ένα online multiplayer mod για τον platforming τίτλο, το οποίο επιτρέπει έως και σε δέκα παίκτες να παίξουν μαζί.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το mod υποστηρίζει όλα τα βασίλεια του τίτλου, αφήνοντας τους πολλαπλούς Mario να τα εξερευνήσουν παρέα και να συλλέξουν moons, κάνοντας μάλιστα και αυτόματα sync την πρόοδο του κάθε παίκτη. Για την ώρα το project είναι ακόμη υπό ανάπτυξη, με τους modders να επισημαίνουν πως υπάρχουν κάποια bugs, ωστόσο η ομάδα φιλοδοξεί μελλοντικά να προσθέσει και νέα χαρακτηριστικά, όπως για παράδειγμα ένα prop hunt mode και άλλα custom games.

Δυστυχώς, το mod είναι συμβατό μόνο με modded Nintendo Switch κονσόλες, απαιτώντας από τους παίκτες να έχουν ROM του παιχνιδιού που δε μπορεί να αποκτηθεί επίσημα και νόμιμα.

Όπως και να ‘χει, μπορείτε να πάρετε μια γεύση από την εντυπωσιακή δουλειά της ομάδας μέσα από τον player που ακολουθεί.

Το Super Mario Odyssey έκανε το ντεμπούτο του το 2017, απολαμβάνοντας διθυραμβικές κριτικές και εξαιρετικές πωλήσεις, έχοντας φτάσει μέχρι το Μάρτιο του 2022 στα χέρια 23.5 εκατομμυρίων gamers.