Το ντοκιμαντέρ του Xbox κέρδισε βραβείο Emmy – Δείτε δωρεάν όλα τα επεισόδια

Μια αξιοσημείωτη διάκριση για το Power On
20 Ιουνίου 2022 10:54
Το ντοκιμαντέρ του Xbox κέρδισε βραβείο Emmy – Δείτε δωρεάν όλα τα επεισόδια

Πριν από μερικές ώρες η Εθνική Ακαδημία Τηλεοπτικών Τεχνών και Επιστημών που εδρεύει στη Νέα Υόρκη πραγματοποίησε την τελετή απονομής των Βραβείων Έμμυ Πρωινής Ζώνης. Στο πλαίσιο τους, λοιπόν, υπήρξε και ένας αναπάντεχος νικητής: το Xbox.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το δωρεάν ντοκιμαντέρ έξι επεισοδίων Power On: The Story of Xbox ήταν αυτό που βραβεύτηκε. Συγκεκριμένα, το σόου έλαβε την διάκριση για το ‘Outstanding Single-Camera Editing’ και κάπως έτσι το Xbox προσθέτει στη συλλογή του και ένα Emmy.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, η σειρά απαρτίζεται από έξι συνολικά επεισόδια και φέρνει στην επιφάνεια τις ιστορίες από το δύσκολο ξεκίνημα του πρώτου Xbox, το οποίο παραλίγο να ακυρωθεί, μέχρι τον εφιάλτη του Red Ring of Death του Xbox 360 και το καταστροφικό ντεμπούτο του Xbox One. Φυσικά, υπάρχουν πληροφορίες και για τις επιτυχίες του Xbox, όπως για τις πρωτοποριακές ιδέες της πρώτης κονσόλας γύρω από το multiplayer gaming και τον θρίαμβο του Halo, ενώ όλα αφηγούνται από τους ανθρώπους που τα έζησαν και βοήθησαν το Xbox να εξελιχθεί σε βασικό πυλώνα του gaming, όπως ο Ed Fries και ο Seamus Blackley.

Μπορείτε να βρείτε και τα έξι επεισόδια της Power On σειράς παρακάτω:

Tags: