Όχι, το Overwatch 2 δε θα έχει loot boxes

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το παιχνίδι
17 Ιουνίου 2022 19:13
Όχι, το Overwatch 2 δε θα έχει loot boxes

Πιστή στην υπόσχεσή της, η Blizzard Entertainment πραγματοποίησε πριν μερικές ώρες ένα ειδικό live stream αφιερωμένο στο Overwatch 2. Στο πλαίσιο του αποκάλυψε όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι παίκτες πριν την άφιξη της δεύτερης beta, η οποία θα ξεκινήσει σε μερικές ημέρες από τώρα.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, μια από τις αναπάντεχες ανακοινώσεις της εταιρίας είναι πως σε αντίθεση με το αρχικό παιχνίδι, το Overwatch 2 δε θα περιλαμβάνει loot boxes. Έτσι, αντί να βασίζονται στον παράγοντα της τύχης, οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν άμεσα τα αντικείμενα που θέλουν μέσα από ένα καινούργιο in-game κατάστημα, το οποίο θα ανανεώνεται τακτικά. Παράλληλα, θα υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να ντύσουν τους χαρακτήρες τους, αφού κάθε σεζόν θα έρχεται και με ένα νέο Battle Pass με άφθονο περιεχόμενο για ξεκλείδωμα.

Ειδικότερα όσον αφορά τις σεζόν, η Blizzard τόνισε πως αυτές θα έχουν διάρκεια εννέα εβδομάδες. Η πρώτη θα ξεκινήσει στις 4 Οκτωβρίου μαζί με την κυκλοφορία του παιχνιδιού, με τη δεύτερη να καταφθάνει στις 6 Δεκεμβρίου, προσθέτοντας νέους ήρωες, ένα νέο χάρτη, πάνω από 30 νέα skins κ.α.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό infographic που αποκάλυψε η ομάδα ανάπτυξης σχετικά με το περιεχόμενο του παιχνιδιού, ενώ ακολουθούν και μερικά αποσπάσματα από το live stream με ακόμη περισσότερες πληροφορίες για διάφορες πτυχές της εμπειρίας.

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Overwatch 2:

Το μελλοντικό περιεχόμενο του Overwatch 2 και όσα μπορούν να περιμένουν οι παίκτες από τις νέες σεζόν:

Αναλυτικές πληροφορίες για το PvP του Overwatch 2:

Αναλυτικές πληροφορίες για τη νέα χαρακτήρα του Overwatch 2, Junker Queen: