Έρχεται remaster για το εκπληκτικό Crisis Core: Final Fantasy VII

Αυτό το χειμώνα για όλες τις κονσόλες και το PC
17 Ιουνίου 2022 02:05
Έρχεται remaster για το εκπληκτικό Crisis Core: Final Fantasy VII

Κατά τη διάρκεια του ειδικού livestream της Square Enix για τον εορτασμό των 25 χρόνων του Final Fantasy VII ανακοινώθηκε κάτι που περίμεναν όλοι οι fans της σειράς. Εκτός από το 2ο μέρος του remake, η ιαπωνική εταιρία αποκάλυψε ότι αυτόν τον χειμώνα θα κυκλοφορήσει και το HD remaster του Crisis Core: Final Fantasy VII.

Ναι, καλά διαβάσατε ανακοινώθηκε το Crisis Core: Final Fantasy VII – Reunion, το οποίο έρχεται στο σήμερα με αρκετές αναβαθμίσεις σε σχέση με την πρώτη έκδοση του PSP. Όπως έγινε γνωστό, ο τίτλος θα φέρει αναβαθμισμένα 3D μοντέλα χαρακτήρων, νέο UI, voice overs, διάφορα χαρακτηριστικά για να κάνετε “skip” (ίσως τις μάχες;), καλύτερο κοντρολάρισμα στην κάμερα και πολλά άλλα.

Το Crisis Core: Final Fantasy 7 ακολουθεί την ιστορία του Zack Fair, ενός στρατιώτη του Shinra που ονειρεύεται να γίνει κάποια στιγμή First Class soldier. Παρόλο που οι παίκτες του Final Fantasy 7 γνωρίζουν τι συμβαίνει τελικά με τον Zack και πώς η ιστορία του επηρεάζει τον Cloud, το Crisis Core παρέχει περαιτέρω λεπτομέρειες στη γενική ιστορία για την Shrina Electric Power Company, τον Sephiroth, την Aerith και το Buster Sword.

Το Crisis Core: Final Fantasy VII – Reunion βρίσκεται υπό ανάπτυξη για τα PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox Series X|S, Xbox One και Steam και θα κυκλοφορήσει αυτό το χειμώνα. Δείτε το trailer ανακοίνωσης μέσα από τον player που ακολουθεί.