10 χρόνια μετά, η Capcom αποκάλυψε το Dragon’s Dogma 2!

Οι fans θα κοιμηθούν ήσυχοι το βράδυ
17 Ιουνίου 2022 01:48
10 χρόνια μετά, η Capcom αποκάλυψε το Dragon’s Dogma 2!

Το επετειακό event για τα δέκα χρόνια του Dragon’s Dogma ολοκληρώθηκε πριν λίγα λεπτά και η Capcom πραγματοποίησε την ευχή πολλών χιλιάδων οπαδών της. Ναι, η ιαπωνική εταιρία μόλις ανακοίνωσε και επίσημα ότι εργάζεται πάνω στο Dragon’s Dogma 2.

Ωστόσο, μη χαίρεστε ακόμη γιατί δεν είναι τίποτα από το παιχνίδι, καθώς η ανακοίνωση αυτή ήρθε από τα χείλη του director Hideaki Itsuno, ο οποίος απλά έδειξε μόνο το λογότυπο. Η ανακοίνωση αυτή, ωστόσο, έγινε με έναν ιδιαίτερο τρόπο, αφού τρία μέλη της ομάδας ανάπτυξης έβγαλαν το πουκάμισό τους και αποκάλυψαν ένα νέο t-shirt με το λογότυπο του Dragon’s Dogma 2.

Ένα δελτίο Τύπου που έδωσε στη δημοσιότητα η Capcom, επιβεβαιώνει ότι το παιχνίδι θα τρέχει με την εξαιρετική RE Engine και εκτός από τον Itsuno, τουλάχιστον δύο άλλοι προγραμματιστές από το πρώτο παιχνίδι, ο Daigo Ikeno και ο Kenichi Suzuki, θα επιστρέψουν για να δουλέψουν στο sequel.

Για την ιστορία, το Dragon's Dogma κυκλοφόρησε αρχικά τον Μάιο του 2012 για Xbox 360 και PS3. Αργότερα έλαβε μια αναβαθμισμένη έκδοση που ονομαζόταν Dark Arisen, η οποία είχε περισσότερο περιεχόμενο, ενώ αργότερα κατέφθασε και για τα PC, Xbox One, PS4 και Nintendo Switch. Επίσης, πριν λίγους μήνες έκανε ντεμπούτο και μία σειρά για το Netflix.

Αυτό που ξέρουμε μέχρι τώρα για το 2ο κεφάλαιο, είναι ότι απλώς βρίσκεται υπό ανάπτυξη και τίποτα περισσότερο. Έτσι για οτιδήποτε νεότερο αφορά το παιχνίδι, παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.