Το Lollipop Chainsaw επιστρέφει 10 χρόνια μετά

Αλλά δεν ξέρουμε ως τι
16 Ιουνίου 2022 17:24
Το Lollipop Chainsaw επιστρέφει 10 χρόνια μετά

Θυμάστε το Lollipop Chainsaw που κυκλοφόρησε το 2012 από την Grasshopper Manufacture με designer τον Goichi Suda; Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα τώρα, το παιχνίδι θα επιστρέφει! Αυτό δήλωσε και επίσημα η Dragami Games, η οποία έχει πλέον τα δικαιώματα για τη διαχείριση του τίτλου. Μάλιστα, το επιβεβαίωσε και ο CEO της εταιρίας, Yoshimi Yasuda, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter.

Το μόνο που μοιράστηκε ο Yasuda ήταν αυτό και τίποτα άλλο, αλλά πολλοί fans αναρωτιούνται αν πρόκειται για κάποιο sequel, κάποιο remaster για τη νέα γενιά ή για κυκλοφορία στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Σύμφωνα με το VGC, ο Yoshida ήταν στο παρελθόν διευθύνων σύμβουλος της Kadokawa Games όπου εκεί εργάστηκε για 14 χρόνια. Η Kadokawa Games ήταν ο publisher του τίτλου, τον οποίο είχε φτιάξει φυσικά η Grasshopper Manufacture, του Suda, ενώ σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, ο ίδιος ο James Gunn είναι βοηθήσει στο σενάριο. Τον περασμένο μήνα, ο Yoshida άφησε την Kadokawa και ξεκίνησε τους Dragami Games.

Πρόσφατα άλλωστε ήταν και 10η επέτειος του παιχνιδιού και παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικά στιγμιότυπα που δημοσιεύτηκαν από τον James Gunn και τον Yoshida.

Το Lollipop Chainsaw κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2012 για τα PlayStation 3 και Xbox 360.