Το Xbox επαναφέρει μερικά λατρεμένα gamerpics από την εποχή του Xbox 360

Ναι, ο τύπος με την τσίχλα επέστρεψε!
16 Ιουνίου 2022 12:13
Το Xbox επαναφέρει μερικά λατρεμένα gamerpics από την εποχή του Xbox 360

Μέσα στις τελευταίες ημέρες και μεταξύ των Xbox & Bethesda Games Showcase 2022 και Xbox Games Showcase Extended 2022 προέκυψαν πολλές ειδήσεις σχετικά με το gaming οικοσύστημα της Microsoft. Μια από αυτές που ενδεχομένως να πέρασε απαρατήρητη από πολλούς έχει να κάνει με τις διαθέσιμες εικόνες προφίλ που μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιος στο Xbox.

Φυσικά, πλέον υπάρχει η δυνατότητα ανάρτησης οποιαδήποτε εικόνας, ωστόσο αυτό δεν ίσχυε πάντοτε, αφού οι παίκτες έπρεπε να επιλέξουν από μια λίστα προεπιλεγμένων gamerpics. Κάπως έτσι, ο “τύπος με την τσίχλα”, το “panda gamer” και άλλα avatars αγαπήθηκαν από την κοινότητα, με πολλούς παίκτες να τα χρησιμοποιούν ακόμα από την εποχή του Xbox 360.

Έτσι, η Microsoft αποφάσισε να χτυπήσει στη νοσταλγία και έφερε στα Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S και Xbox app στο PC νέες, reimagined εκδοχές, μερικών λατρεμένων gamerpics από την εποχή του Xbox 360. Μαζί με αυτές πρόσθεσε και μερικές ακόμη επιλογές αφιερωμένες μεταξύ άλλων στο Starfield.

Σε περίπτωση, λοιπόν, που θέλετε να θυμηθείτε τα παλιά και να «ντυθείτε» με το παλιό σας gamerpic, μπορείτε να βρείτε τις νέες προσθήκες ήδη στην σχετική ενότητα του μενού της κονσόλας.

Δείτε όλες τις νέες εικόνες μέσα από το tweet που ακολουθεί παρακάτω.