The Last of Us Part I: Δείτε πόσο διαφορετική είναι η Tess στο remake (ΒΙΝΤΕΟ)

Επίσημο συγκριτικό από τη Naughty Dog
16 Ιουνίου 2022 11:43
The Last of Us Part I: Δείτε πόσο διαφορετική είναι η Tess στο remake (ΒΙΝΤΕΟ)

Πριν από μερικά εικοσιτετράωρα η Naughty Dog αποκάλυψε και επίσημα το φημολογούμενο remake του The Last of Us, το οποίο αναμένεται να καταφθάσει αργότερα μέσα στο έτος. Θέλοντας, λοιπόν, να προετοιμάσει το έδαφος, το στούντιο έδωσε τώρα στα φώτα της δημοσιότητας ένα νέο επίσημο συγκριτικό βίντεο.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, αυτό εστιάζει στην Tess, μια χαρακτήρα που συναντάμε στην αρχή του ταξιδιού του Joel και της Ellie, δείχνοντας την τεράστια διαφορά στα γραφικά του The Last of Us Part I σε σχέση με το αρχικό παιχνίδι του PlayStation 3, το οποίο κυκλοφόρησε πριν από εννέα χρόνια. Όπως φαίνεται, το 3D μοντέλο για την Tess έχει σχεδιαστεί από την αρχή, ενσωματώνοντας σημαντικά περισσότερες λεπτομέρειες.

Φυσικά, όπως και με τους υπόλοιπους χαρακτήρες, η Naughty Dog έχει χρησιμοποιήσει τα αρχικά motion capture δεδομένα για τα cutscenes, αναδεικνύοντας έτσι ακόμη περισσότερο την ερμηνεία της Annie Wersching με τα πιο σύγχρονα γραφικά.

Δείτε το εν λόγω συγκριτικό βίντεο μέσα από τον player που περιλαμβάνεται στο tweet ακολουθεί:

Το The Last of Us Part I αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 2 Σεπτεμβρίου του 2022 αποκλειστικά για το PlayStation 5. Συγχρόνως, το παιχνίδι αναπτύσσεται και για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, με την ημερομηνία κυκλοφορίας της PC έκδοσης να παραμένει ακόμη άγνωστη.

Να σημειωθεί πως το remake, το οποίο θα αφηγηθεί ξανά την συναισθηματική και αξέχαστη ιστορία του Joel και της Ellie, φρεσκάροντας ολοκληρωτικά την εμπειρία, θα έρθει για πρώτη φορά πλήρως μεταγλωττισμένο στα ελληνικά και με δυνατότητα επιλογής ελληνικών υποτίτλων.