Hideo Kojima: Άναψαν τα αίματα για το Xbox παιχνίδι - Μαζεύονται υπογραφές για να ακυρωθεί

Μέλη της κοινότητας αντιδρούν
15 Ιουνίου 2022 20:10
Hideo Kojima: Άναψαν τα αίματα για το Xbox παιχνίδι - Μαζεύονται υπογραφές για να ακυρωθεί

Μια από τις ανακοινώσεις του πρόσφατου Xbox & Bethesda Games Showcase 2022 ήταν πως ο Hideo Kojima συνεργάζεται και επίσημα με τα Xbox Game Studios, αναπτύσσοντας ένα νέο αποκλειστικό παιχνίδι που θα αξιοποιεί τις cloud υποδομές που διαθέτει η Microsoft.

Αν και οι πρώτες φήμες είχαν ακουστεί από τον Απρίλιο του 2021 από τον αξιόπιστο δημοσιογράφο του GamesBeat, Jeff Grubb, όπως σας είχαμε ενημερώσει, οι αντιδράσεις στην επίσημη αποκάλυψη από το Xbox δεν ήταν αμιγώς θετικές. Για την ακρίβεια, η Kojima Productions άκουσε τόσα πολλά παράπονα που έσπευσε με δημόσια τοποθέτησή της να καθησυχάσει τους PlayStation fans, επισημαίνοντας πως εξακολουθεί να έχει μια πολύ καλή συνεργασία και με το PlayStation.

Όπως φαίνεται αυτό δεν ήταν αρκετό για πολλούς, αφού από τη στιγμή που έγινε η ανακοίνωση του Xbox, ήρθε ξανά στην επιφάνεια ένα petition της κοινότητας που ζητά να ακυρωθεί εξ ολοκλήρου το project. Ναι, διάφοροι απογοητευμένοι παίκτες άρχισαν να μαζεύουν υπογραφές για να βάλουν φρένο στη συνεργασία του δημιουργού των Metal Gear Solid και Death Stranding με το Xbox.

Αν και το petition είχε αρχίσει πριν 11 μήνες, μέχρι τώρα δεν είχε μαζέψει πολλές υπογραφές. Ωστόσο, μέσα στις τελευταίως ώρες συζητήθηκε αρκετά, συγκεντρώνοντας την υποστήριξη εκατοντάδων. Αυτή τη στιγμή έχει ξεπεράσει τις 1,770 υπογραφές και οδεύει για το επόμενο ορόσημο των 2,500.

Για την ιστορία, μέχρι στιγμής δε γνωρίζουμε πολλές περισσότερες πληροφορίες για το τι ακριβώς ετοιμάζει ο Kojima, όπως για παράδειγμα πότε θα κυκλοφορήσει ο τίτλος του, ούτε καν πώς θα ονομάζεται ή γενικότερα οτιδήποτε άλλο. Πιθανώς να έχουμε να κάνουμε με το Overdose που επίσης είχε διαρρεύσει πρόσφατα, αλλά αυτό θα το μάθουμε σύντομα.