Overwatch 2: Μάθαμε πότε επιστρέφει η beta και πότε ξεκινούν οι εγγραφές

Αυτή τη φορά διαθέσιμη και σε υπολογιστές και σε κονσόλες
15 Ιουνίου 2022 18:11
Overwatch 2: Μάθαμε πότε επιστρέφει η beta και πότε ξεκινούν οι εγγραφές

Πριν μερικές ημέρες κατά τη διάρκεια του Xbox & Bethesda Games Showcase 2022, η Blizzard Entertainment ανακοίνωσε πως το Overwatch 2 θα κυκλοφορήσει σε early access μορφή στις 4 Οκτωβρίου, ως δωρεάν τίτλος.

Τώρα, στο νέο σόου Xbox Games Showcase Extended 2022 η εταιρία δήλωσε ξανά παρών και έκανε γνωστό πότε οι ενδιαφερόμενοι στα PC, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PS5 και PS4 θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τον τίτλο μέσα από τη νέα του beta. Έτσι, λοιπόν, όσοι θέλουν να πάρουν από νωρίς μια γεύση από το sequel και τις αλλαγές του, όπως οι νέοι 5 εναντίον 5 αγώνες, καλούνται να κάνουν εγγραφή από τις 16 Ιουνίου, με τη beta να κάνει το ντεμπούτο της στις 28 Ιουνίου.

Μάλιστα, πέρα από την έναρξη των εγγραφών, η Blizzard έχει προγραμματίσει και ένα ειδικό livestream για τις 16 Ιουνίου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδος). Κατά τη διάρκειά του, η ομάδα ανάπτυξης θα αποκαλύψει περισσότερα για τη νέα χαρακτήρα Junker Queen, αναλυτικές πληροφορίες για το live service μοντέλο και για το περιεχόμενο που μπορεί να περιμένει η κοινότητα στην κάθε σεζόν, καθώς και λεπτομέρειες για την επερχόμενη beta.

Μέχρι τότε, παρακάτω θα βρείτε ξανά το πρόσφατο gameplay trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση της τελικής ημερομηνίας κυκλοφορίας.