Το sequel του άκρως εθιστικού Slime Rancher απέκτησε πλαίσιο κυκλοφορίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε ολοκαίνουργια πλάνα από το χαριτωμένο παιχνίδι
15 Ιουνίου 2022 17:50
Το sequel του άκρως εθιστικού Slime Rancher απέκτησε πλαίσιο κυκλοφορίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Κατά τη διάρκεια του Xbox Games Showcase Extended 2022, η ανεξάρτητη ομάδα ανάπτυξης Monomi Park δανείστηκε λίγο χρόνο για να παρουσιάσει νέο υλικό από το Slime Rancher 2, ανακοινώνοντας το χρονικό πλαίσιο κυκλοφορίας του και μια έκπληξη για τους Xbox fans.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, τα φώτα της δημοσιότητας είδε ένα ολοκαίνουργιο trailer, το οποίο έχει διάρκεια περίπου δυόμιση λεπτά και απαρτίζεται εξ ολοκλήρου από gameplay πλάνα. Συγχρόνως, έγινε γνωστό πως το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει για τις Xbox Series X και Xbox Series S κονσόλες, καθώς και για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές μέσω Steam και Epic Games Store αυτό το φθινόπωρο. Το κερασάκι στην τούρτα για τους Xbox fans είναι πως το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο από την πρώτη μέρα για τους συνδρομητές του Xbox Game Pass, οι οποίοι μπορούν ήδη να απολαύσουν το αρχικό παιχνίδι.

Για την ιστορία, το Slime Rancher 2 είναι το sequel του βραβευμένου και άκρως εθιστικού life simulation τίτλου που είχε κάνει το ντεμπούτο του το 2017, προσελκύοντας πάνω από 10 εκατομμύρια παίκτες σε όλο τον κόσμο μέχρι σήμερα. Αναμενόμενα, λοιπόν, καλεί τους παίκτες να συνεχίσουν τις περιπέτεια της Beatrix LeBeau, καθώς ταξιδεύει στο νησί του Ουράνιου Τόξου, μια μυστηριώδη γη γεμάτη αρχαία τεχνολογία, άγνωστους φυσικούς πόρους και αμέτρητα…slimes!

Ακολουθεί το νέο trailer που είδαμε στο πλαίσιο του Xbox Games Showcase Extended 2022.