Ο Σχιζοφρενής Δολοφόνος με το Πριόνι: Πρώτα gameplay πλάνα από το επίσημο παιχνίδι!

Έρχεται από την πρώτη μέρα στο Xbox Game Pass
14 Ιουνίου 2022 22:45
Ο Σχιζοφρενής Δολοφόνος με το Πριόνι: Πρώτα gameplay πλάνα από το επίσημο παιχνίδι!

Τον τελευταίο καιρό έχουμε δει διάφορες λατρεμένες horror ταινίες του παρελθόντος να αποκτούν ολοκαίνουργια παιχνίδια, όπως το πρόσφατο Evil Dead: The Game ή το Blair Witch. Μάλιστα, όπως είχαμε μάθει στα The Game Awards 2021, και ο "Σχιζοφρενής Δολοφόνος με το Πριόνι" ετοιμάζεται για μια μεγάλη επιστροφή, αφού οι δημιουργοί του Friday The 13th: The Game ετοιμάζουν ένα νέο multiplayer horror βασισμένο στα “πραγματικά γεγονότα” της ταινίας.

Τώρα, για πρώτη φορά βλέπουμε gameplay πλάνα από το The Texas Chain Saw Massacre. Συγκεκριμένα, η Microsoft ανακοίνωσε πως συνεργάζεται με την Gun Media και έτσι παρουσίασε το παιχνίδι στο Xbox Games Showcase Extended 2022, με ένα σύντομο trailer. Σε αυτό βλέπουμε μεταξύ άλλων τον παρανοϊκό Leatherface να κυνηγά έναν άλλο παίκτη, με τους δημιουργούς να μας δίνουν μια γεύση από την ασύμμετρη multiplayer δράση που μας περιμένει, αφού μερικοί παίκτες θα παίζουν ως επιζώντες και ένας ως ο…σχιζοφρενής δολοφόνος με το πριόνι.

Αξίζει να σημειωθεί πως το The Texas Chain Saw Massacre θα κυκλοφορήσει τελικά το 2023 για τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC (μέσω Steam). Ο τίτλος φιλοξενήθηκε στο σόου της Microsoft καθώς θα συμπεριλαμβάνεται από την πρώτη κιόλας μέρας της κυκλοφορίας του στο Xbox Game Pass τόσο για κονσόλες όσο και για υπολογιστές.

Δείτε το πρώτο gameplay trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.