Παίξτε εντελώς δωρεάν το Assassin’s Creed Origins στην Αρχαία Αίγυπτο!

Προσφορά για λίγες ημέρες
14 Ιουνίου 2022 19:39
Παίξτε εντελώς δωρεάν το Assassin’s Creed Origins στην Αρχαία Αίγυπτο!

Σηματοδοτώντας την έναρξη του Assassin’s Creed 15th Anniversary Celebration, η Ubisoft ανακοίνωσε πως θα προσφέρει για δωρεάν δοκιμή το Assassin’s Creed Origins.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, αν δεν έχετε παίξει το συγκεκριμένο κεφάλαιο της σειράς θα μπορείτε να το απολαύσετε ολόκληρο χωρίς καμία χρέωση από την Πέμπτη 16 Ιουνίου στις 07:00 μ.μ. και μέχρι τη Δευτέρα 20 Ιουνίου στις 07:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδος). Μάλιστα, για να μη χάσετε στιγμή μπορείτε να ξεκινήσετε ήδη από σήμερα το κατέβασμα σε όλες τις πλατφόρμες.

Επιπροσθέτως, πρέπει να σημειωθεί πως αν δεν προλάβετε να τερματίσετε το παιχνίδι κατά τη διάρκειά του δωρεάν σαββατοκύριακου, όλη η πρόοδός σας θα διατηρηθεί αν αποφασίσετε να το αγοράσετε.

Μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν το Assassin’s Creed Origins για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC πατώντας εδώ.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, το Assassin's Creed Origins κυκλοφόρησε το 2017 από την Ubisoft Montreal και είναι το δέκατο βασικό κεφάλαιο της σειράς, η οποία μετά το Assassin's Creed Syndicate του 2015 σταμάτησε τις ετήσιες κυκλοφορίες και άλλαξε δομή.

Συγκεκριμένα, το Origins πήγε την ιστορία πολλά χρόνια πριν το τάγμα των Assassins, μεταφέροντας τη δράση στην Αρχαία Αίγυπτο, κοντά στο τέλος της Πτολεμαϊκής περιόδου. Το κεφάλαιο αυτό ξεκίνησε τη μετάβαση της σειρά από το action-adventure είδος φέρνοντάς την πιο κοντά στα action-RPGs, με προσθήκες όπως το loot και ένα ανανεωμένο "hitbox-based" σύστημα μάχης.