Τα Hot Wheels εισβάλουν στο Forza Horizon 5 σε μερικές εβδομάδες από τώρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποκαλύφθηκε το πρώτο expansion του τίτλου
13 Ιουνίου 2022 00:39
Τα Hot Wheels εισβάλουν στο Forza Horizon 5 σε μερικές εβδομάδες από τώρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά την εντυπωσιακή παρουσίαση του Forza Motorsport, οι ανακοινώσεις σχετικά με το franchise δεν τελείωσαν στο Xbox & Bethesda Games Showcase 2022. Συγκεκριμένα, τη σκυτάλη πήρε η Playground Games, η οποία έκανε γνωστό πως οι πλέον 20 εκατομμύρια παίκτες του Forza Horizon 5 θα έχουν πολύ σύντομα τη δυνατότητα να τρέξουν και σε Hot Wheels πίστες.

Συγκεκριμένα, η σειρά Forza Horizon συναντά ξανά τα Hot Wheels μετά το Forza Horizon 3, μέσα από ένα πακέτο επέκτασης που υπόσχεται ένα εντυπωσιακό οπτικά και συναρπαστικό νέο Horizon Hot Wheels πάρκο στα σύννεφα ψηλά πάνω από το Μεξικό. Το πακέτο επέκτασης καλεί τους παίκτες να σχεδιάσουν, να φτιάξουν και να μοιραστούν τις δικές τους Hot Wheels πίστες με πάνω από 80 διαφορετικά κομμάτια πιστών, στις οποίες θα μπορούν να αγωνιστούν με 10 νέα εντυπωσιακά αυτοκίνητα, μεταξύ των οποίων τα 2021 Hennessey Venom F5 και το κλασσικό 2000 Hot Wheels Deora II.

Συνολικά, η ομάδα ανάπτυξης υπόσχεται πως έχει φτιάξει μερικά από τα πιο ακραία επίπεδα που έχουμε δει σε Horizon παιχνίδι, με πάνω από 200 χιλιόμετρα φαντασμαγορικών πορτοκαλί πιστών. Ακολουθεί το βίντεο που συνόδευσε την επίσημη ανακοίνωση για να πάρετε μια γεύση.

Το Forza Horizon 5: Hot Wheels περιλαμβάνεται στα Forza Horizon 5 Premium Add-ons Bundle, Premium Edition και Expansions Bundle. Εναλλακτικά, θα είναι διαθέσιμο για αυτόνομη αγορά έναντι $19.99.