Ανακοινώθηκε το Wo Long: Fallen Dynasty από την Team Ninja και τον παραγωγό του Bloodborne (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα κυκλοφορήσει για Xbox και PC
13 Ιουνίου 2022 00:26
Ανακοινώθηκε το Wo Long: Fallen Dynasty από την Team Ninja και τον παραγωγό του Bloodborne (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Koei Tecmo και η Team Ninja ανακοίνωσαν ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι κατά τη διάρκεια του Xbox and Bethesda Showcase event, το οποίο θα γίνει διαθέσιμο από τις αρχές του 2023. Ο λόγος γίνεται για το Wo Long: Fallen Dynasty, ένα νέο project από τους δημιουργούς του Nioh, που θέλει να σας μεταφέρει στην Κίνα, όπου τέρατα και δαίμονες λεηλατούν χωριά και σκοτώνουν ανθρώπους.

Από τα πρώτα κιόλας πλάνα, ο τίτλος «φωνάζει» Team Ninja παιχνίδι και θα δείτε όλα όσα περιμένετε από την ομάδα ανάπτυξης που μας χάρισε τα θρυλικά Ninja Gaiden και Nioh. Από δράκους μέχρι και ανθρώπους, ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού φαίνεται πως έχει μια μεγάλη γκάμα κινήσεων και αυτό φαίνεται από τα πρώτα πλάνα, όπου με το σπαθί του εξολοθρεύει ορδές εχθρών.

Αξίζει σε αυτό το σημείο να αναφερθεί, πως το πάνω χέρι στην παραγωγή το έχει ο Fumihiko Yasuda, μαζί με τον Masaaki Yamagiwa του Bloodborne.

Το Wo Long: Fallen Dynasty ακολουθεί τη δραματική, γεμάτη δράση ιστορία, ενός στρατιώτη, που παλεύει για επιβίωση σε μια σκοτεινή φανταστική εκδοχή της Later Han Dynasty, όπου οι δαίμονες βασανίζουν τα τρία βασίλεια.

Το Wo Long: Fallen Dynasty θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2023 για Xbox κονσόλες και PC, ενώ θα διατεθεί από την πρώτη μέρα και στο Xbox Game Pass. Παρακολουθήστε το πρώτο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.