Η επιβίωση είναι το παν στα νέα gameplay πλάνα του A Plague Tale: Requiem

Δείτε νέα πλάνα από τον τίτλο της Asobo - Κυκλοφορεί το 2022 στις Xbox κονσόλες και PC
12 Ιουνίου 2022 22:32
Η επιβίωση είναι το παν στα νέα gameplay πλάνα του A Plague Tale: Requiem

H Asobo και η Focus Home Interactive έδωσαν το παρών στο Xbox & Bethesda Game Showcase 2022 για να παρουσιάσουν νέα gameplay πλάνα για το πολυαναμενόμενο A Plague Tale: Requiem

Στον κόσμο που έχει πληγεί από τη πανούκλα το παν είναι η επιβίωση και έτσι η Amicia και ο Hugo έχουν μόνο ένα πράγματα στο μυαλό τους την επιβίωση με κάθε μέσο. Αυτό ακριβώς δίνει έμφαση το gameplay trailer που θα δείτε παρακάτω με μπόλικα stealth kills, ποντικούς και υπερφυσικούς εχθρούς. 

Πρόκειται για το sequel του A Plague Tale: Innocence όπου τα ορφανά Amicia και Hugo ταξιδεύουν πλέον νότια για να ξεκινήσουν μια νέα ζωή σε μια προσπάθεια να ελέγξει ο Hugo την κατάρα του. Ωστόσο οι δυνάμεις του ξυπνούν και πάλι φέρνοντας θάνατο και καταστροφή υπό τη μορφή των αιμοδιψών αρουραίων. Το κλειδί στην υπόθεση θα είναι να φτάσουν σε ένα νησί που έχει προφητευθεί ότι θα τον σώσει. 

To A Plague Tale: Requiem κυκλοφορεί εντός του 2022 στα Xbox Series X|S και PC και θα είναι ιδαθέσιμο day one στο Xbox Game Pass. Δείτε τα νέα πλάνα παρακάτω.