Το Baldur’s Gate: Dark Alliance 2 επιστρέφει από τα παλιά ως remaster (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα κρατήσει την παραδοσιακή συνταγή του local co-op
12 Ιουνίου 2022 10:43
Το Baldur’s Gate: Dark Alliance 2 επιστρέφει από τα παλιά ως remaster (ΒΙΝΤΕΟ)

Θυμάστε το Baldur’s Gate: Dark Alliance 2 που κυκλοφόρησε το 2004 από την Black Isle Studios; Ε λοιπόν αν είστε fans σάς έχουμε ευχάριστα νέα γιατί μόλις ανακοινώθηκε ότι το παιχνίδι θα έρθει μέσα στο 2022 ως remastered για τις κονσόλες και το PC.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε, πρόκειται για ένα spin-off των κλασσικών Baldur’s Gate παιχνιδιών, το οποίο δανείζεται πολλά στοιχεία από τη δημοφιλή σειρά Diablo της Blizzard. Έτσι, καλείστε να διαλέξετε έναν από τους πέντε κεντρικούς χαρακτήρες, να ανεβείτε levels, να κάνετε craft διάφορα όπλα, να εξοπλιστείτε με διάφορες πανοπλίες και να έρθετε αντιμέτωποι με πολλούς D&D εχθρούς, όπως δράκους ή ghouls.

Όπως είδαμε και στο remaster του προκατόχου του, το Baldur's Gate: Dark Alliance 2 δε θα αναβαθμίσει το multiplayer του και θα διατηρήσει το co-op δύο παικτών σε local, όπως ήταν τότε που κυκλοφόρησε. Ωστόσο, η Interplay, λέει ότι μέσα από το Steam θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Remote Play και να δημιουργήσετε ένα διαδικτυακό παιχνίδι με πολλούς παίκτες.

Το Dark Alliance 2 θα κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι για τα PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, καθώς και Nintendo Switch.