Παρακολουθήστε ζωντανά το Xbox & Bethesda Games Showcase 2022

Η μεγάλη στιγμή για την Microsoft έφτασε
12 Ιουνίου 2022 13:45
Παρακολουθήστε ζωντανά το Xbox & Bethesda Games Showcase 2022

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για την Microsoft και είναι πανέτοιμη σήμερα Κυριακή, 12 Ιουνίου, να πραγματοποιήσει το καλοκαιρινό της event, το “Xbox & Bethesda Games Showcase 2022”. Μετά το State of Play της Sony και το ειδικό σόου του Sumer Game Fest με τον Geoff Keighley, η Microsoft είναι έτοιμη να παρουσιάσει το μέλλον του Xbox, μαζί με την Bethesda.

Συγκεκριμένα, το Xbox & Bethesda Games Showcase 2022 θα μεταδοθεί ζωντανά απόψε στις 20:00 (ώρα Ελλάδος), με την επίσημη ανακοίνωση να τονίζει ότι θα δούμε “εκπληκτικά παιχνίδια από τα Xbox Game Studios, τη Bethesda και από συνεργάτες σε όλο τον πλανήτη”.


Που μπορώ να δω ζωντανά το event;

Το livestream θα πραγματοποιηθεί μέσα από τα επίσημα κανάλια του Xbox, σε Twitch, YouTube, Facebook, Twitter και για πρώτη φορά στο TikTok. Μάλιστα, θα μεταδοθεί και από τα επίσημα Twitch και YouTube της Bethesda.

Σε περίπτωση που θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας σχετικά με το πρόγραμμα, πατώντας εδώ μπορείτε να βρείτε το συγκεντρωτικό μας άρθρο.

Επιπροσθέτως, το σόου θα μεταδοθεί ζωντανά την ίδια στιγμή παγκοσμίως, καθώς και στο Steam και σε άλλες πλατφόρμες. Αξίζει να αναφερθεί, πως στην Ελλάδα θα μεταδοθεί και με ελληνικούς υπότιτλους.


Μάλιστα, η Microsoft ετοιμάζει και ένα “Extended” event, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 14 Ιουνίου, στις 20:00 ώρα Ελλάδος. . Στα 90 λεπτά που θα διαρκεί θα παρουσιαστούν νέα trailers, πιο λεπτομερείς παρουσιάσεις των παιχνιδιών που θα δείτε σήμερα, αλλά και εμφανίσεις από τους developers.

Φυσικά, η ομάδα των Unboxholics θα καλύψει όλες τις εξελίξεις από το μεγάλο σόου των Xbox και Bethesda, καθώς και όλων των υπόλοιπων gaming events του καλοκαιριού, οπότε μπορείτε να μείνετε συντονισμένοι ακριβώς εδώ στο Unboxholics.com.

Δείτε ζωντανά το Xbox & Bethesda Games Showcase 2022: