To The Lord of the Rings: Return to Moria είναι το survival παιχνίδι που περιμένατε (ΒΙΝΤΕΟ)

Το survival παιχνίδι που διαδραματίζεται στην Τέταρτη Εποχή της Μέσης Γης
11 Ιουνίου 2022 12:23
To The Lord of the Rings: Return to Moria είναι το survival παιχνίδι που περιμένατε (ΒΙΝΤΕΟ)

Κατά τη διάρκεια του “Epic Games Store Summer Showcase” event ανακοινώθηκε το The Lord of the Rings: Return to Moria. Πρόκειται για ένα “survival-crafting” παιχνίδι που διαδραματίζεται στην τέταρτη εποχή της Μέσης Γης, από τις ομάδες ανάπτυξης North Beach Games και Free Range Games και θα είναι αποκλειστικό στο Epic Games Store.

Το παιχνίδι καλεί οκτώ παίκτες (Dwarves) να εξερευνήσουν το αρχαίο βασίλειο του Khazad-dûm, σε μία μοναδική survival εμπειρία, με generated χάρτες, κατασκευές κτηρίων, crafting, επιβίωση από εχθρούς και εξερεύνηση διάφορων artifacts.

Τοποθετημένο στην Moria, θα έχετε τη δυνατότητα για solo, είτε να καλέσετε τους φίλους σας και να παίξετε παρέα, να συλλέξετε πόρους, να αναβαθμίσετε τον εξοπλισμό σας και φυσικά να αντιμετωπίσετε διάφορους εχθρούς που θέλουν να δυσκολέψουν το ταξίδι σας.

Το επίσημο site του παιχνιδιού αναφέρει:

Ζήστε τη Συντροφιά των Νάνων όπως ποτέ άλλοτε, με το πλούσιο lore από τον θρυλικό J.R.R Tolkien, στο The Lord of the Rings: Return to Moria. Για να επιβιώσουν από τα ύπουλα ορυχεία της Μόρια, οι παίκτες πρέπει να μαζέψουν πόρους, να κυνηγήσουν και να βρουν φαγητό, αλλά και να διαχειριστούν τον ύπνο, τη θερμοκρασία και άλλα.

Να σας υπενθυμίσουμε πως έρχονται και άλλα παιχνίδια στο σύμπαν του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, από την EA.

Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2023 αποκλειστικά μέσα από το Epic Games Store. Παρακολουθήστε το πρώτο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.