Δείτε τις διαφορές των γραφικών του The Last of Us του PS5 με του PS4 (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Διάφορες συγκρίσεις “ανέβηκαν” στα σοκάκια του ίντερνετ
10 Ιουνίου 2022 18:21
Δείτε τις διαφορές των γραφικών του The Last of Us του PS5 με του PS4 (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Στα πλαίσια του Summer Game Fest η Sony ανακοίνωσε και επίσημα ότι ετοιμάζει το remake του The Last of Us, το οποίο φτιάχτηκε από την αρχή για το PlayStation 5. Πρόκειται για ένα ολοκληρωτικό remake του πρώτου λατρεμένου παιχνιδιού της Naughty Dog, φτιαγμένο ειδικά για το PlayStation 5 και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν κάποιες εικόνες, αλλά και ένα βίντεο που δείχνουν τις διαφορές του παιχνιδιού του PS5, σε σχέση με τις εκδόσεις του PS3/PS4. Το YouTube κανάλι “ElAnalistaDeBits” έχει ανεβάσει ένα δεκάλεπτο βίντεο που δείχνει μερικά πλάνα και συγκρίνει τους δύο τίτλους, ενώ παρακάτω θα βρείτε και μερικές φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα σοκάκια του διαδικτύου.

Η ομάδα έχει φροντίσει να δημιουργήσει από το μηδέν τον τίτλο ειδικά για τη νέα γενιά, όντας πιστή στο αρχικό υλικό. Συγχρόνως έχει εκσυγχρονίσει το gameplay, έχει βελτιώσει το χειρισμό και έχει προσθέσει νέες επιλογές προσβασιμότητας. Μάλιστα, για να ενισχύσει το immersion η Naughty Dog έχει βελτιώσει και τις μάχες, ενώ έχει εμπλουτίσει και την εξερεύνηση.

Για την ιστορία, το The Last of Us κυκλοφόρησε αρχικά το 2013 αποκλειστικά για το PlayStation 3 και ένα χρόνο μετά κυκλοφόρησε και μια remastered έκδοση για το PS4. Μάλιστα, μέσα στο 2023 αναμένεται να δούμε και την επίσημη τηλεοπτική σειρά The Last of Us από το HBO.

Το The Last of Us Part I αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 2 Σεπτεμβρίου του 2022 αποκλειστικά για το PlayStation 5. Η ημερομηνία κυκλοφορίας της PC έκδοσης παραμένει για την ώρα άγνωστη.