Όχι, δεν καθυστερεί το God of War: Ragnarok - Νέες εξελίξεις

Σύμφωνα με το Bloomberg και τον Jason Schreier
10 Ιουνίου 2022 17:53
Όχι, δεν καθυστερεί το God of War: Ragnarok - Νέες εξελίξεις

Τον τελευταίο διάστημα υπήρχαν κάποιες φήμες που ήθελαν το God of War: Ragnarok της Santa Monica να χάνει τελικά το 2022 και να κυκλοφορεί την επόμενη χρονιά. Ωστόσο, τον περασμένο Μάιο σάς είχαμε ενημερώσει ότι υπήρχε μία ένδειξη ότι τελικά ο τίτλος της Sony θα καταφθάσει για τα PS4 και PS5 μέσα στο 2022.

Τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε ακόμη μία ένδειξη, από τον Jason Schreier του Bloomberg αυτή τη φορά, που αναφέρει μεταξύ άλλων ότι το God of War: Ragnarok θα κυκλοφορήσει κανονικά μέσα στο 2022. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Bloomberg, το πολυαναμενόμενο παιχνίδι του PlayStation θα διατεθεί αυτόν τον Νοέμβριο, σύμφωνα με τρία άτομα που γνωρίζουν την ανάπτυξή του. Μάλιστα, αναφέρει ότι η Sony πρόκειται να το ανακοινώσει αυτό μέσα στον Ιούνιο.

Παρά τις διαδεδομένες φήμες, το God of War: Ragnarok της Sony δε θα καθυστερήσει για το 2023, σύμφωνα πάντα με κάποια άτομα που γνωρίζουν το project. Η ανάπτυξη των παιχνιδιών είναι ταραχώδης και θα μπορούσε κάλλιστα να μην κυκλοφορήσει, αλλά βάσει των όσων γνωρίζουμε από τώρα, είναι προγραμματισμένο για τον Νοέμβριο.

Το God of War: Ragnarok είναι η συνέχεια του παιχνιδιού του 2018 και ανακοινώθηκε για τις κονσόλες της Sony το 2020. Όπως λέει το Bloomberg, η εταιρία έχει καθυστερήσει το παιχνίδι αρκετές φορές από τότε, τόσο δημόσια, αλλά και “κρυφά”, καθώς οι προγραμματιστές της αντιμετώπιζαν αρκετά προβλήματα λόγω της πανδημίας.

Στις αρχές της χρονιάς, μάλιστα, η Sony είχε προγραμματίσει να το κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο, αλλά αυτό άλλαξε τώρα για τον Νοέμβριο. Σύμφωνα πάντα με το Bloomberg, κανένας εκπρόσωπος της Sony δεν απάντησε σε όλα αυτά.