Το Final Fantasy VII Remake – Part 2 θα αποκαλυφθεί σύντομα;

Η Square Enix ανακοίνωσε ένα ειδικό event
10 Ιουνίου 2022 14:28
Το Final Fantasy VII Remake – Part 2 θα αποκαλυφθεί σύντομα;

Η Square Enix ανακοίνωσε και επίσημα ότι στις 16 Ιουνίου θα πραγματοποιήσει ένα ειδικό event για τα 25α γενέθλια του Final Fantasy VII. Ναι, καλά διαβάσατε. Ο λατρεμένος JRPG τίτλος της εταιρίας κυκλοφόρησε πριν από 25 χρόνια (το 1997) στο PlayStation και αγαπήθηκε όσο λίγα παιχνίδια.

Αυτό το ψηφιακό event-σόου θα έχει διάρκεια τα 10 λεπτά και πρόκειται να μεταδοθεί ζωντανά μέσα από τα επίσημα κανάλια της Square Enix στο YouTube και στο Twitch. Χωρίς να δίνει πολλές πληροφορίες στη δημοσιότητα, η εταιρία είπε μεταξύ άλλων τα εξής: Μία νέα ματιά σε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τα 25α γενέθλια του Final Fantasy VII.

Φυσικά, αυτή η ανακοίνωση άναψε φωτιές στην κοινότητα και όλοι οι fans ελπίζουν ότι θα πάρουμε μια μικρή γεύση από το επερχόμενο Final Fantasy VII Remake – Part II, το οποίο γνωρίζουμε ότι βρίσκεται στα σκαριά εδώ και αρκετό καιρό. Το αν η Square Enix επιφυλάσσει να το δείξει επιτέλους αυτό μένει να το μάθουμε σε λίγες ημέρες στο σόου.

Τέλος, κατά πάσα πιθανότητα θα δούμε και κάτι από το The First Soldier, το battle royale παιχνίδι των κινητών, αλλά ίσως να υπάρξουν και άλλες εκπλήξεις. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.