O “Arthur” του Red Dead Redemption 2 επιστρέφει στο ιδιαίτερο horror παιχνίδι Fort Solis (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια horror περιπέτεια που θα σας ταξιδέψει στον Άρη
10 Ιουνίου 2022 00:20
O “Arthur” του Red Dead Redemption 2 επιστρέφει στο ιδιαίτερο horror παιχνίδι Fort Solis (ΒΙΝΤΕΟ)

Μιας από τις ευχάριστες εκπλήξεις του Summer Game Fest 2022 ήταν το Fort Solis. Συγκεκριμένα, η ανεξάρτητη ομάδα ανάπτυξης Fallen Leaf από το Ηνωμένο Βασίλειο δανείστηκε λίγο από το χρόνο του σόου του Geoff Keighley για να παρουσιάσει το νέο της IP, το οποίο έχει εξαιρετικά υψηλά productions values.

Αναλυτικότερα, η ομάδα έχει επιστρατεύσει ένα φαντασμαγορικό καστ ηθοποιών, το οποίο πλαισιώνει ο Troy Baker των The Last of Us, BioShock Infinite και Death Stranding, η τηλεοπτική ηθοποιός Julia Brown γνωστή για το The Alienist και το World on Fire, καθώς και ο Roger Clark. Ναι, ο λατρεμένος ηθοποιός που έδωσε σάρκα και οστά στον Arthur Morgan, τον κεντρικό πρωταγωνιστή του Red Dead Redemption 2 επιστρέφει στο gaming με το πρώτο του παιχνίδι από τότε, αν εξαιρέσουμε τη συμμετοχή του στο Back 4 Blood.

Όσον αφορά το gameplay, το Fort Solis είναι ένα single-player third-person θρίλερ. Τα γεγονότα του λαμβάνουν χώρα σε μια μεγάλη νύχτα σε μια απομονωμένη γωνιά του πλανήτη Άρη. Εκεί, ο μηχανικός Jack Leary καλείται να απαντήσει σε έναν φαινομενικά τυπικό συναγερμό και εν τέλει κάποια αναπάντεχα γεγονότα αρχίζουν να ξετυλίγονται και να ξεφεύγουν από τον έλεγχό με έναν τρόπο που δε θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί.

Για την ιστορία, αξίζει να σημειωθεί πως ο τεχνικός τομέας του παιχνιδιού αξιοποιεί την υπερσύγχρονη μηχανή γραφικών Unreal Engine 5. Ακολουθεί το επίσημο trailer αποκάλυψης του Fort Solis.

Τέλος, παρακάτω μπορείτε να βρείτε και τη συνέντευξη των δύο κεντρικών ηθοποιών, απευθείας από τη σκηνή του Summer Game Fest, για ακόμη περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το παιχνίδι.