Saints Row: Δοκιμάσετε από σήμερα εντελώς δωρεάν το «Boss Factory» του (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαθέσιμο σε όλες τις πλατφόρμες
09 Ιουνίου 2022 23:58
Saints Row: Δοκιμάσετε από σήμερα εντελώς δωρεάν το «Boss Factory» του (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Saints Row που είχε αποκαλυφθεί για πρώτη φορά στο περσινό καλοκαιρινό σόου του Geoff Keighley, το Opening Night Live της Gamescom 2021, έδωσε το παρών και στο Summer Game Fest 2022.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, μιας και η ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού πλησιάζει, η ομάδα ανάπτυξης αποφάσισε να δώσει στους παίκτες από νωρίς την ευκαιρία να δοκιμάσουν μια πτυχή της εμπειρίας. Αυτό σημαίνει πως από σήμερα μπορείτε να προετοιμαστείτε για την κάφρικη open world περιπέτεια, μέσα από το Boss Factory που κυκλοφορεί εντελώς δωρεάν.

Πρόκειται ουσιαστικά για τον εξαιρετικά πλούσιο σε επιλογές character creator του παιχνιδιού, ο οποίος φιλοδοξεί να δώσει στους παίκτες τη δυνατότητα να κατασκευούν ότι μπορούν να φανταστούν. Όπως δείχνει και το προωθητικό trailer, υπάρχουν αμέτρητες επιλογές για τις κομμώσεις, τα χρώματα, τα σωματότυπα, περίεργα textures για την επιδερμίδα, ασύμμετρα πρόσωπα, προσθετικά μέλη και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κάποιος. Κάπως έτσι μπορείτε να φτιάξετε έναν χαρακτήρα που μοιάζει με τον πραγματικό σας εαυτό και σας εκφράζει πλήρως ή τον…Shrek. Η επιλογή είναι δική σας.

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν το Boss Factory του Saints Row πατώντας εδώ.

Το Saints Row αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 23 Αυγούστου για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC (αποκλειστικά μέσω του Epic Games Store).