Gotham Knights: Ατέλειωτο ξύλο στα νέα πλάνα του Batman τίτλου (ΒΙΝΤΕΟ)

Απευθείας από το Summer Game Fest 2022
09 Ιουνίου 2022 22:48
Gotham Knights: Ατέλειωτο ξύλο στα νέα πλάνα του Batman τίτλου (ΒΙΝΤΕΟ)

Όπως είχε υποσχεθεί, η Warner Bros. Interactive Entertainment δανείστηκε λίγο από το χρόνο του Summer Game Fest 2022 για να παρουσιάσει ολοκαίνουργιο υλικό το Gotham Knights.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, στο σόου του Geoff Keighley είδαμε ένα κινηματογραφικό βίντεο για τον χαρακτήρα Nightwing, το οποίο εστιάζει στην έντονη melee δράση, η οποία όπως και στα Arkham παιχνίδια δίνει έμφαση στα combos και στα διάφορα gadgets.

Σε περίπτωση που χρειάζεστε ένα φρεσκάρισμα, το Gotham Knights αναπτύσσεται από τη Warner Bros Games Montréal, η οποία στο παρελθόν μάς είχε χαρίσει το Batman: Arkham Origins. Πρόκειται για ένα νέο παιχνίδι στο σύμπαν του Batman, στο οποίο αυτή τη φορά δεν αναλαμβάνουμε τον έλεγχο του Bruce Wayne, αλλά των συμμάχων του Nightwing, Batgirl, Robin και Red Hood. Μάλιστα, ο τίτλος έχει αναπτυχθεί με το co-op κατά νου και θα σας επιτρέπει να καθαρίσετε με παρέα την Gotham City.

Όπως έγινε πρόσφατα γνωστό, το Gotham Knights αναμένεται να κυκλοφορήσει στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, τα PS5 και τα Xbox Series X | S στις 25 Οκτωβρίου του 2022. Οι εκδόσεις των PS4 και Xbox One εν τέλει ακυρώθηκαν.

Δείτε το νέο βίντεο του παιχνιδιού μέσα από τον player που ακολουθεί.