One Piece Odyssey: Η οδύσσεια του Luffy και της παρέας του αποκαλύπτεται στο ολοκαίνουργιο trailer

Νέα ματιά στο παιχνίδι των αγαπητών πειρατών
09 Ιουνίου 2022 22:26
One Piece Odyssey: Η οδύσσεια του Luffy και της παρέας του αποκαλύπτεται στο ολοκαίνουργιο trailer

Κατά τη διάρκεια του Summer Game Fest 2022, η Bandai Namco έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το νέο trailer από το One Piece Odyssey, το νέο “απόλυτο” -όπως λέει η εταιρία- RPG στο δημοφιλές σύμπαν. Το trailer ξεκίνησε με την παρουσίαση των χαρακτήρων του παιχνιδιού, ενώ λίγο αργότερα είδαμε και κάποια in-game πλάνα.

Μερικές πληροφορίες για την ιστορία του One Piece Odyssey:

Ο Luffy αναζητεί ένα μυστηριώδες νησί για να συναντήσει τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματός του. Όλοι μαζί θα έρθουν αντιμέτωποι με τέρατα που δεν έχουν δει στο παρελθόν, με τα πράγματα να παίρνουν γρήγορα μια απροσδόκητη τροπή. Έτσι, καλείστε να νικήσετε νέους εχθρούς και να βρείτε τη λύση σε διάφορα μυστήρια. Επίσης, η ομάδα ανάπτυξης υπόσχεται πως όλοι οι fans του One Piece θα ζήσουν μια πρωτότυπη ιστορία.

Αξίζει να αναφερθεί πως εκτός από τον Luffy, θα μπορείτε να παίξετε και ως Zoro, Nami, Usopp, Sanji, Chopper, Robin, Frankie και Brook. Όπως έγινε γνωστό από την Bandai Namco, ο τίτλος βρίσκεται στα σκαριά πολλά χρόνια και το στούντιο δουλεύει σκληρά για να φέρει στους fans μία One Piece περιπέτεια, σε έναν τεράστιο κόσμο.

Το One Piece Odyssey αναμένεται μέσα στη χρονιά για τις PlayStation και τις Xbox κονσόλες, καθώς και για το PC (Steam).