Τα νέα πλάνα του Cuphead: The Delicious Last Course μάς θυμίζουν τη φρικτή δυσκολία του!  

Προ των πυλών η κυκλοφορία του expansion

Τα νέα πλάνα του Cuphead: The Delicious Last Course μάς θυμίζουν τη φρικτή δυσκολία του!

Κρατώντας την υπόσχεσή του, το Studio MDHR πέρασε από τη σκηνή του Summer Game Fest 2022 για να παρουσιάσει ένα ολοκαίνουργιο gameplay βίντεο από το Cuphead: The Delicious Last Course.

Συγκεκριμένα, έχουμε μπει στην τελική ευθεία της κυκλοφορίας του πακέτου επέκτασης και έτσι η ομάδα ανάπτυξης έδειξε ένα απαιτητικό boss fight με την Ms. Chalice να αναλαμβάνει δράση.

Μπορείτε να δείτε το εν λόγω βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί.

Όπως γνωρίζαμε ήδη, το πακέτο επέκτασης θα καταφθάσει στις 30 Ιουνίου του 2022. Μεταξύ άλλων, θα φέρει στο παιχνίδι πολλά νέα επίπεδα μέσα από το Inkwell Isle, καινούργια όπλα, νέα magical charms και φυσικά επιβλητικά bosses, όπως μόνο το Cuphead ξέρει. Παράλληλα, μια μεγάλη προσθήκη είναι και η νέα χαρακτήρας Ms. Chalice που θα έρθει να σταθεί πλάι στα αδέρφια Cuphead και Mugman.

Για την ιστορία, το πακέτο επέκτασης αρχικά είχε ανακοινωθεί τον Ιούνιο του 2018. Ωστόσο, το Studio MDHR είχε ανακοινώσει τον επόμενο Ιούλιο την απόφασή του να κυκλοφορήσει το DLC το 2020, για να ανταποκρίνεται στο υψηλό επίπεδο ποιότητας που στοχεύει πάντοτε. Τελικά, τα σχέδια αυτά έμελλε να αλλάξουν ξανά εξαιτίας της πανδημίας.

Το Cuphead είναι διαθέσιμο για τα Xbox One, PC, Switch και PS4 και φυσικά και το The Delicious Last Course θα κυκλοφορήσει σε όλες τις πλατφόρμες.

Ροη ειδησεων