Ο Guile έρχεται στο Street Fighter 6 και μοιράζει…ξύλο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έτσι άνοιξε το Summer Game Fest 2022
09 Ιουνίου 2022 21:08
Ο Guile έρχεται στο Street Fighter 6 και μοιράζει…ξύλο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Summer Game Fest 2022 ξεκίνησε και ο Geoff Keighley άνοιξε το σόου με μία μεγάλη αποκάλυψη για τους Street Fighter fans. Συγκεκριμένα, έγινε γνωστό ότι ο θρυλικός χαρακτήρας “Guile” θα βρίσκεται κανονικά στο ρόστερ του Street Fighter 6 της Capcom. Μάλιστα τον είδαμε και στο νέο trailer που μόλις δημοσιεύτηκε, το οποίο είναι γεμάτο gameplay πλάνα.

Να σας υπενθυμίσουμε πως εκτός από τις κλασσικές μάχες που έχουν αγαπήσει οι fans όλα αυτά τα χρόνια, το Street Fighter 6 θα έχει και ένα open-world adventure mode, για να απολαύσουν οι επίδοξοι μαχητές. Το mode αυτό θα ονομάζεται World Tour και η Capcom το περιγράφει ως μια "immersive single-player story εμπειρία". Παράλληλα, αυτό δε θα είναι το μοναδικό καινούργιο mode, μιας και η Capcom έχει επιμεληθεί και το Battle Hub, το οποίο αφορά την online ανταγωνιστική πλευρά των πραγμάτων.

Το Street Fighter 6 θα κυκλοφορήσει για τα PS5, PS4, Xbox Series X|S και PC (μέσω Steam) το 2023. Απολαύστε το gameplay trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.