Call of Duty: Warzone 2.0 - Όλες οι πρώτες πληροφορίες για τη νέα έκδοση του battle royale

Πότε κυκλοφορεί και τι νέα χαρακτηριστικά θα φέρει η νέα γενιά του Warzone
08 Ιουνίου 2022 20:27
Call of Duty: Warzone 2.0 - Όλες οι πρώτες πληροφορίες για τη νέα έκδοση του battle royale

Παράλληλα με την αποκάλυψη του Call of Duty: Modern Warfare ΙΙ, έγιναν γνωστές και οι πρώτες πληροφορίες για την επόμενη γενιά του "Warzone". 

Το Call of Duty: Warzone 2.0 είναι γεγονός και θα έρθει με νέες τεχνολογίες, νέα χαρακτηριστικά και ανανεωμένο gameplay για την απόλυτη next-gen battle royale εμπειρία, την οποία ανέπτυξε h Infinity Ward σε συνεργασία με τη Raven Software

Η νέα έκδοση του free-to-play Battle Royal τίτλο θα "τρέχει" με όλες τις νέες τεχνολογίες γραφικών και gameplay προσθήκες του Modern Warfare II.

Πότε κυκλοφορεί; 

Αν και το Modern Warfare 2 θα διατεθεί στις 28 Οκτωβρίου στα PS5, Xbox Series X|S, PS4, Xbox One και PC, μάθαμε ότι το Warzone 2.0 θα κυκλοφορήσει λίγο αργότερα αλλά εντός του 2022 σαν μια προέκταση του σύμπαντος του Modern Warfare II. Δυστυχώς όμως ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί η ημερομηνία κυκλοφορίας. 

Τι θα γίνει με το progression; 

Όπως αναφέρει η Activision στην επίσημη ανακοίνωσή της, ούτως ώστε να προσφέρει μια ολοκαίνουργια, πρωτοποριακή και τελευταίας τεχνολογίας εμπειρία το Warzone 2.0 θα κυκλοφορήσει ως μια ξεχωριστή εμπειρία. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι το progression και τα στατιστικά σας από το πρώτο Warzone δε θα μεταφερθούν στο Warzone 2.0

Το Warzone 2.0 θα φέρει το δικό του ξεχωριστό progression και inventory σύστημα, ωστόσο το progression στο πρώτο Warzone θα συνεχίζει ξεχωριστά για όσο θα το υποστηρίζει η Infinity Ward. 

Επίσης, αναμένεται να δώσει περισσότερες πληροφορίες για ένα νέο sandbox mode αλλά και το καινούργιο "playspace" που ετοιμάζει όσο θα βρίσκεται πιο κοντά στο launch.